Βροχερό θα είναι το Σαββατοκύριακο στην Κρήτη.

Μέχρι και το απόγευμα του Σαββάτου θα επικρατούν νεφώσεις στο νησί.

Από το βράδυ και μετά τα φαινόμενα θα επιδεινωθούν αρχής γενομένης από τα δυτικά του νησιού.

Βροχές θα εκδηλωθούν από νωρίς το βράδυ του Σαββάτου στα Χανιά και μετά τα μεσάνυχτα τα φαινόμενα θα επεκταθούν σε Ρέθυμνο, Ηράκλειο και Λασίθι.

Την Κυριακή βροχές θα επικρατούν σε όλο το νησί.

Αναλυτικά

Χανιά

Το Σάββατο θα επικρατούν νεφώσεις και από το βράδυ και μετά θα εκδηλωθούν βροχές οι οποίες θα συνεχιστούν σε όλη τη διάρκεια της Κυριακής,

Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές βορειονατολικές διευθύνσεις, εντάσεως 4-5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα φτάσει τους 13-14 βαθμούς κελσίου.

Ρεθύμνου

Το Σάββατο θα επικρατούν πυκνές νεφώσεις στο Ρέθυμνο. Τη νύχτα και συγκεκριμένα τα ξημερώματα της Κυριακής θα εκδηλωθούν βροχές η οποίες θα συνεχιστούν και την Κυριακή.

Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί 3-4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα φτάσει τους 13 βαθμούς κελσίου.

Ηράκλειο

Συννεφιασμένος ο καιρός το Σάββατο και στο Ηράκλειο. Τα ξημερώματα της Κυριακής όμως, κατά τη διάρκεια της νύχτας και της υπόλοιπης ημέρας μετά θα επικρατήσουν βροχές.

Οι άνεμοι ανατολικοί 3-4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13-15 βαθμούς κελσίου.

Λασίθι

Συννεφιά και για το Λασίθι το Σάββατο από το οποίο όμως δεν θα λείψουν οι βροχές που θα εκδηλωθούν τη νύχτα και θα συνεχιστούν την Κυριακή.

Οι άνεμοι από ανατολικές βορειοανατολικές διευθύνσεις θα φτάσουν τα 3-5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 12-13 βαθμούς κελσίου.

\"\"

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook