Συνεχίζονται και φέτος οι επισκέψεις μαθητών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στη Μνημειακή Ελιά και στο Μουσείο Ελιάς Βουβών του Δήμου Πλατανιά. Συγκεκριμένα το χώρο επισκέφτηκαν την προηγούμενη εβδομάδα τα Δημοτικά Σχολεία Πλατανιά και Κουμπέ και το νηπιαγωγείο Αρωνίου.

Μαθητές και συνοδοί εκπαιδευτικοί ξεναγήθηκαν στη φάμπρικα ελαιολάδου καθώς και στις αίθουσες του Μουσείου και εντυπωσιάστηκαν τόσο από τα εκθέματά του όσο και από το κτίριο στο οποίο στεγάζεται, ένα παραδοσιακό κτίσμα του 1800 , στο οποίο έχουν διατηρηθεί όλα τα χαρακτηριστικά της αρχιτεκτονικής του.

Παράλληλα οι μικροί μαθητές είχαν την ευκαιρία να αποτυπώσουν σε χαρτί τα χαρακτικά σχέδια της «Σισύφειας Σφαίρας» που φιλοξενείται στον υπαίθριο χώρο του Μουσείου.

Για πληροφορίες σχετικά με το Μουσείο και τη Μνημειακή Ελιά Βουβών και για την πραγματοποίηση ομαδικών επισκέψεων μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 28210 61718 (Δήμος Πλατανιά), και με την κα. Καραπατάκη στο τηλ. 6945157667 ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Μουσείου στη διεύθυνση: www.olivemuseumvouves.com .

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook