Η 31χρονη Gemma Moss, μητέρα τριών παιδιών, βρέθηκε νεκρή στο κρεβάτι της και όλα δείχνουν πως πέθανε από υπερβολική χρήση κάνναβης, σύμφωνα με τους ιατροδικαστές που την εξέτασαν.

Οι εξετάσεις αίματος της νεαρής από το Boscombe, έδειξαν υπερβολική χρήση της ναρκωτικής ουσίας, που προκάλεσαν καρδιακή ανακοπή.

Η γυναίκα φαίνεται να δηλητηριάστηκε από ένα τσιγάρο κάνναβης το οποίο δεν είχε συνδυάσει με χάπια ή αλκοόλ. Στις τοξικολογικές εξετάσεις , δεν βρέθηκε αλκοόλ ή κάποια ουσία που να δείχνει πως ακολουθούσε αγωγή.

Μια φίλη της ανέφερε ότι η 31χρονη κάπνιζε κάνναβη αξίας 60 λιρών την εβδομάδα, πράγμα που η οικογένειά της το αμφισβήτησε.

\”Η Moss συνήθιζε κάθε βράδυ πριν κοιμηθεί, να καπνίζει και ένα τσιγάρο\” ανέφερε η μητέρα της Kim.

Σε δήλωσή του ο Lucy Dawe, από την ομάδα καταπολέμηση της κάνναβης ανέφερε: \”Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι η κάνναβη επειδή είναι φυτό δεν είναι επικίνδυνη, κάτι το οποίο δίνει στους ανθρώπους μια ψεύτικη αίσθηση ασφάλειας.\”

Από την πλευρά του ο Peter Reynolds, που είναι υπέρ της νομιμοποίησης της κάνναβης είπε: \”Είναι απίστευτο το γεγονός ότι ο θάνατος του καθενός μπορεί να σχετίζεται άμεσα με την κάνναβη\”.

Αυτός είναι ο πρώτος θάνατος γυναίκας στην Αγγλία που αποδίδεται αποκλειστικά σε χρήση κάνναβης, ενώ ο πρώτος που έχασε τη ζωή του για το συγκεκριμένο λόγο, ήταν ένας 36χρονος από το Pembrokeshire το 2004.

news247.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook