Όσοι έχετε δει την κλασική πια ταινία τρόμου The Shining, (Η Λάμψη), και υποθέτουμε δεν είστε λίγοι,  σίγουρα δεν έχετε και τις… καλύτερες αναμνήσεις μιας και πρόκειται για ένα από τα πιο ανατριχιαστικά φιλμ όλων των εποχών!

Κι αν ο Jack Nicholson ως ψυχοπαθής σίγουρα δεν ήταν και η πιο συμπαθής φυσιογνωμία, για την ακρίβεια είχε στοιχειώσει πολλά όνειρα, και όχι μόνο παιδικά, το βραβείο τρόμου και φρίκης στην ταινία μάλλον το παίρνουν τα δίδυμα κορίτσια, οι γνωστές Grady twins με τα χαρακτηριστικά μπλε φορεματάκια και το παγωμένο βλέμμα!

Τα κορίτσια αυτά λοιπόν μεγάλωσαν, ναι δεν είχαν κάνει κάποια ειδική συμφωνία για να μείνουν για πάντα νέες, και εμφανίστηκαν στην 50ή κινηματογραφική επέτειο της ταινίας Dr. Strangelove του Stanley Kubrick.

\"article-2548559-1B1043DF00000578-95

Η Lisa και Louise Burns όπως είναι σήμερα

Ποζάροντας χαμογελαστές, κάτι που σίγουρα δεν έκαναν ως… φαντασματάκια, οι 46χρονες σήμερα Lisa και Louise Burns, έχοντας αποχωριστεί μια και καλή το… μπλε κάνουν comeback στην υποκριτική, αφού σπούδασαν και οι δύο και για χρόνια ακολούθησαν διαφορετικές επαγγελματικές πορείες.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι φιγούρες τους είναι τόσο ιστορικές που υπάρχει ακόμα και fan club στο twitter για τις δίδυμες αδερφές.

queen.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook