Αποδέχθηκε την πρόταση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ να είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης στην Κρήτη, ο βουλευτής Ηρακλείου του κόμματος Μιχάλης Κριτσωτάκης.
Στην πρωινή εκπομπή \”Mega Σαββατοκύριακο\”, ο κ.Κριτσωτάκης ερωτώμενος για το αν θα δεχθεί την πρόταση Τσίπρα απάντησε: 
\”Δεν ήταν η πρώτη μου προτεραιότητα, αλλά μπαίνω στο παιχνίδι μετά και απο προτροπή πολλών\”. 
Μάλιστα επεσήμανε πως ο ίδιος έχει ασχοληθεί με την αυτοδιοίκηση και ως υποψήφιος Νομάρχης Ηρακλείου, ενώ σε ερώτηση για \”κόντρα\” με τον σημερινό Περιφερειάρχη έδωσε και το πρώτο στίγμα της τακτικής που θα ακολουθήσει λέγοντας:
\”Η μάχη δεν θα δοθεί με τα πρόσωπα, αλλά με τα ελλείματα της Κρήτης, με το μνημόνιο και με τα περιφερειακά θέματα που απασχολούν την Κρήτη\”.
Υπενθυμίζεται, όπως δημοσίευσε το Flashnews.gr, ότι οι τελικές επιλογές του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ήταν : Πρώτα ο βουλευτής Χανίων Γιώργος Σταθάκης και δεύτερος ο Μ.Κριτσωτάκης.
Όμως , o Γ. Σταθάκης παρά τις έντονες πιέσεις που του ασκήθηκαν δεν έκανε δεκτή την πρόταση να κατέβει υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης με την πολιτική ομπρέλα του ΣΥΡΙΖΑ.
Έτσι οι \”πιέσεις\” πλέον εστιάστηκαν στον Μ.Κριτσωτάκη, ο οποίος και θα είναι και ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης καθώς όπως φαίνεται, είναι πλέον τυπική υπόθεση να περάσει από τα όργανα του κόμματος  η υποψηφιότητά του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook