Υλικά
 
• 2 μοσχαρίσιες μπριζόλες γάλακτος, περίπου 280 -300 γρ. έκαστη
• 2 σκελίδες σκόρδου, ψιλοκομμένες
• 1 κ. σούπας δενδρολίβανο, ψιλοκομμένο
• 1 κ. γλυκού θρούμπι
• 60 γρ. παρθένο ελαιόλαδο
• 100 γρ. λευκό ξηρό κρασί
• 60 γρ. ζωμός κοτόπουλο ή νερό
• Αλάτι & φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
 
Εκτέλεση
 
Πλένουμε και σκουπίζουμε καλά τις μπριζόλες. Τις βάζουμε σε μπασίνα (μικρή λεκάνη) και τις «βρέχουμε» με 20 γρ. ελαιόλαδο. Ρίχνουμε το σκόρδο, το δενδρολίβανο, το θρούμπι και φτιάχνουμε τη γεύση με αλάτι και πιπέρι. Τις αφήνουμε σε δροσερό μέρος 20-25 λεπτά μέχρι να μαριναριστούν. 
 
Οι μπριζόλες γάλακτος είναι από μόνες τους αρκετά τρυφερές και με τη βοήθεια της μαρινάδας θα αποκτήσουν επιπλέον γεύση. 
 
 Στη συνέχεια ζεσταίνουμε ένα τηγάνι στη φωτιά και ρίχνουμε το υπόλοιπο ελαιόλαδο. Μόλις πάρει θερμοκρασία, βάζουμε τις μπριζόλες σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Τις θωρακίζουμε για 4 λεπτά και από τις 2 πλευρές και σβήνουμε με το λευκό κρασί. 
 
Προσθέτουμε και το ζωμό και τα αφήνουμε να πάρουν μια βράση όλα μαζί. 
 
Τελειώνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 175ο C για 10 λεπτά ακόμα (χωρίς να χρειαστεί να τις γυρίσουμε ξανά). Σερβίρουμε αμέσως, μαζί με το τηγάνι.