Μεγάλη επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας στήθηκε νωρίτερα στην οδό Αγίας Κυριακής στο Παλαιό Φάληρο, μετά τον εντοπισμό ενός αυτοκινήτου γεμάτου με εκρηκτικά και όπλα.

Στην Αντιτρομοκρατική έχει σημάνει συναγερμός και ερευνάται εάν το αυτοκίνητο αποτελεί μία «αποθήκη όπλων» τρομοκρατικής οργάνωσης ή αν σχεδιάζονταν κάποιο μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες το αυτοκίνητο ασημί χρώματος και μάρκας Opel Astra είχε εντοπιστεί εδώ και 12 ημέρες και παρακολουθούνταν από άνδρες της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας καθώς υπήρξαν αναφορές ότι ήταν γεμάτο όπλα και εκρηκτικά.

Τελικά, άνδρες της ΕΛΑΣ αποφάσισαν σήμερα να το ανοίξουν και να το ερευνήσουν. Σύμφωνα με πληροφορίες στο εσωτερικό του πόρτμπαγκάζ του αυτοκινήτου έχουν βρεθεί ρουκέτες, 3 καλάσνικοφ, 7 γεμιστήρες καλάσνικοφ , 2 κοντάκια καλάσνικοφ, 4 προωθητήρες ρουκετών, εκτοξευτήρας RPG, χειροβομβίδες F1, 4 βλήματα RPG, 4 πυροδοτικοί μηχανισμοί των χειροβομβίδων, κουτιά με σφαίρες, γάντια και κουκούλες.

Το αυτοκίνητο αναμένεται να μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια όπου θα αναζητηθούν αποτυπώματα ενώ τα όπλα, που βρέθηκαν στο εσωτερικό του, θα εξεταστούν βαλλιστικά.

Η ΕΛΑΣ έχει ήδη εντοπίσει την ιδιοκτήτρια του, η οποία είχε δηλώσει τις προηγούμενες ημέρες την κλοπή του από την περιοχή της Κερατέας.

Η περιοχή παραμένει αποκλεισμένη καθώς η έρευνα της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας βρίσκεται σε εξέλιξη.

newpost.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook