Διαφημίσεις από τις δεκαετίες του ’40, ’50 και ’60. Όταν ο «σεξισμός» δεν υπήρχε ως έννοια και ο «κόσμος ανήκε στους άντρες». Όταν οι γυναίκες γίνονταν «χαλί να τις πατήσεις», αν τους άρεσε το παντελόνι σου ή εκπλήσσονταν που μπορούσαν να ανοίξουν μόνες τους το νέο καπάκι της κέτσαπ.

Αν, απ” την άλλη, δεν συμμορφώνεται η γυναίκα σας, ίσως πρέπει να διαβάσετε το ενημερωτικό φυλλάδιο: «Γιατί πρέπει να χτυπάτε τη γυναίκα σας».

\"dinfo.gr

«Αν μάθει ποτέ ο άντρας σου, ότι δεν έχεις πάει στα μαγαζιά να δοκιμάσεις ποιος καφές είναι πιο φρέσκος…

… Αν μάθει ότι υπάρχει περίπτωση να παίρνεις μπαγιάτικο καφέ

… αλίμονο σε σένα! Γιατί σήμερα υπάρχει ένας σίγουρος τρόπος να δοκιμάσεις τον πιο φρέσκο καφέ, πριν τον αγοράσεις».

\"dinfo.gr

«Κράτα την εκεί που ανήκει…»

\"dinfo.gr

«Οι στρατιώτες χρειάζονται τη βοήθειά μας! Συγκεντρωθείτε, γυναίκες της Αμερικής!

Τελικά κι εσείς οι κοπελιές είστε χρήσιμες!»

\"dinfo.gr

«Είναι ωραίο να έχεις ένα κορίτσι στο σπίτι. Αν και ήταν τίγρης, ο ήρωάς μας δε χρειάστηκε να ρίξει ούτε μία σφαίρα για να τη ρίξει. Με μόνο μία ματιά στο παντελόνι μάρκας Mr. Leggs, ήταν έτοιμοι να τον αφήσει να πατήσει πάνω της.

Αυτό το υπέροχο κόψιμο ηρεμεί την άγρια καρδιά της. Αν θέλετε κι εσείς τέτοιο χαλί, αγοράστε παντελόνια Mr. Leggs».

\"dinfo.gr

«Οπότε όσο πιο σκληρά δουλεύει μία σύζυγος, τόσο πιο όμορφη φαίνεται.

-Πωπω, αγάπη μου, φαίνεται να ομορφαίνεις όσο μαγειρεύεις, καθαρίζεις και ξεσκονίζεις, ενώ εγώ είμαι πτώμα μετά τη δουλειά. Πώς το κάνεις;

-Βιταμίνες, αγάπη μου! Παίρνω πάντα τις βιταμίνες μου!»

\"dinfo.gr

«Αργά ή γρήγορα, η γυναίκα σου θα οδηγήσει στο σπίτι έναν απ’ τους καλύτερους λόγους να έχεις Φολκσβάγκεν. Οι γυναίκες είναι τρυφερές και γλυκές, αλλά χτυπάνε πράγματα. Αν η γυναίκα σου χτυπήσει κάτι οδηγώντας Φολκσβάγκεν, δε θα σε πονέσει πολύ.

Μπορεί να βαθουλώσει την οροφή, να γρατζουνίσει την πόρτα ή να τρακάρει τον προφυλακτήρα. Μπορεί να σε κάνει έξαλλο, αλλά δε θα σε κάνει φτωχό. Γι’ αυτό, όταν η γυναίκα σου πάει για ψώνια με ένα Φολκσβάγκεν, μην ανησυχείς. Μπορείς εύκολα να αντικαταστήσεις ότι χρησιμοποιεί, για να σταματήσει το αμάξι. Ακόμα και τα φρένα».

\"dinfo.gr

«Το μίξερ Σεφ κάνει τα πάντα, εκτός από το να μαγειρεύει – γι’ αυτό υπάρχουν οι γυναίκες».

\"dinfo.gr

«Οι άντρες είναι καλύτεροι απ’ τις γυναίκες! Μέσα στο σπίτι οι γυναίκες είναι χρήσιμες – ακόμα και ευχάριστες. Στο βουνό, είναι ενοχλητικές και κουραστικές.
Γι’ αυτό μην τις τραβολογάς στα βουνά, για να κάνεις φιγούρα με το πουλόβερ Drummond. Δε χρειάζεται. Αυτά τα πουλόβερ είναι ωραία παντού».

\"dinfo.gr

«Δείξε της ότι ο κόσμος ανήκει στους άντρες».

\"dinfo.gr

«Είναι πάντα παράνομο να σκοτώσεις μία γυναίκα;»

\"dinfo.gr

«Χτυπάς ακόμα τη γυναίκα σου; Ίσως να μην έπρεπε να είχες σταματήσει ποτέ. Διάβασε το γιατί, στο γαργαλιστικό, προκλητικό, αλλά εκπαιδευτικό φυλλάδιο με τίτλο: «Γιατί Πρέπει να Χτυπάς τη Γυναίκα σου», γραμμένο από έναν πιστό ακόλουθο αυτής της αντρικής τέχνης».

\"dinfo.gr

«Εννοείς ότι και γυναίκα μπορεί να το ανοίξει;»

\"dinfo.gr

«Οι γυναίκες δεν φεύγουν απ’ την κουζίνα!

Όλοι ξέρουμε ότι η θέση της γυναίκα είναι στο σπίτι, να μαγειρεύει ένα υπέροχο γεύμα για τον άντρα. Αλλά αν απολαμβάνεις ακόμα την εργένικη ζωή και δεν έχεις μία γυναίκα να σε περιμένει στο σπίτι, έλα στο Hardee’s για κάτι γρήγορο».

\"dinfo.gr

dinfo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook