Δύο Ελληνες και έναν νεαρό Αλβανό που έχουν κατηγορηθεί για ληστείες, απόπειρες ανθρωποκτονίας και διαρρήξεις θεωρεί η ΕΛΑΣ, σύμφωνα με το Βήμα της Κυριακής, βασικούς υπόπτους για τη διπλή δολοφονία των μελών της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο.

Οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ, σύμφωνα με την εφημερίδα, έχουν συγκεντρώσει σημαντικές ενδείξεις για την εμπλοκή των τριών υπόπτων από παρακολουθήσεις τηλεφώνων μέσω του συστήματος που διαθέτει η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Τις τελευταίες ημέρες επιχειρούν να εντοπίσουν τις διασυνδέσεις των τριών. Υπενθυμίζεται ότι την ευθύνη για την επίθεση είχε διεκδικήσει η ομάδα «ΜΑχόμενες Επαναστατικές Λαϊκές Δυνάμεις».

Η εφημερίδα αναφέρει ότι εκείνο που φαίνεται να ενισχύει τις εκτιμήσεις των αστυνομικών για την εμπλοκή των τριών υπόπτων είναι ότι ο ένας από αυτούς έχει ανάστημα και σωματοδομή που ταιριάζουν απόλυτα με εκείνες του «εκτελεστή» των μελών της Χρυσής Αυγής.

Παράλληλα, αναφέρεται, έχει διαπιστωθεί ότι είχε τραυματιστεί στο πόδι σε ατύχημα με μοτοσικλέτα, κάτι το οποίο ταιριάζει στα δεδομένα του βίντεο από την επίθεση στο Νέο Ηράκλειο, όπου ο δράστης φαίνεται ότι είχε ένα ιδιότυπο βάδισμα. Από τότε υπήρχε η άποψη ότι το βάδισμα οφειλόταν σε προηγούμενο τραυματισμό.

tanea.gr