Απογοητευμένος από την εικόνα της ομάδας του μετά το 0-1 με τον Αθανασιάδη εμφανίστηκε στη συνέντευξη τύπου ο Χουμπ Στέφενς.

Η τοποθέτηση του Ολλανδού τεχνικού για το ματς ήταν η εξής: 

«Δεν είμαι ικανοποιημένος από αυτό που είδα. Όταν εφησυχάζεις τόσο πολύ μετά το πρώτο δεκάλεπτο δεν αξίζεις τους τρεις βαθμούς. Εμείς δώσαμε στον αντίπαλο την αυτοπεποίθηση. Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στον Πλατανιά για τον τρόπο που πάλεψε και πρέπει κάποιοι παίκτες από τους δικούς μας να μάθουν από αυτό».

Στη συνέχεια δέχθηκε ερωτήσεις.

Για το αν άλλαξε κάτι στον ΠΑΟΚ μετά το 0-1 ή ο Πλατανιάς ήταν αυτός που άλλαξε εικόνα:

«Νομίζω ότι είναι ένας συνδυασμός και των δύο πραγμάτων. Κι εμείς εφησυχάσαμε και χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας και έτσι δώσαμε την αυτοπεποίθηση στον Πλατανιά».

Για την διαφορετική εικόνα που δείχνει ο ΠΑΟΚ μακριά από την Τούμπα:

«Από αυτό που είδα νομίζω ότι ήταν θέμα νοοτροπίας. Μετά το 1-0 δεν είμαστε συγκεντρωμένοι. Κάναμε πολλές λάθος πάσες και αυτό έχει να κάνει με την αυτοσυγκέντρωση».

Για την «τράπουλα» που ανακάτεψε ο Αναστόπουλος, σε αντίθεση με τον ίδιο που κράτησε στις ίδιες θέσεις Στοχ, Λούκας:

«Νομίζω ότι όταν δεν βρίσκεσαι μέσα στο παιχνίδι το καλύτερο πράγμα που μπορείς να κάνεις τουλάχιστον είναι να μένεις στη θέση σου. Κι όταν δεν παίζεις καλά, όπως εμείς κάναμε σήμερα, είναι καλό να κρατάς τη θέση σου. Φυσιολογικά όταν παίζεις στη θέση σου παίρνεις αυτοπεποίθηση. Όταν παίζεις καλά μπορείς να κάνεις δοκιμές, ν’ αλλάζεις πράγματα, αλλά κι αυτό έχει να κάνει με την αυτοπεποίθηση. Αλλά δεν ήταν αυτός ο λόγος που χάσαμε».

Για το αν ο ΠΑΟΚ ήταν κακός ή ο Πλατανιάς καλός:

«Νομίζω ότι ξεκινήσαμε καλά. Αλλά μετά το 1-0 εμείς ανεβάσαμε τον Πλατανιά και δεν είμαι ικανοποιημένος με αυτό».

Για το αν είναι πιο απογοητευμένος από κάθε άλλη φορά, μιας και το πρωτάθλημα πλέον δεν είναι στην αρχή του όπου χρειαζόταν και η ομάδα χρόνο αλλά και ο ίδιος για να μάθει την ομάδα:

«Είμαι σίγουρα πάρα πολύ απογοητευμένος. Αλλά πρέπει να λάβουμε υπόψη ότι έχουμε πολλούς καινούριους παίκτες στη σύνθεση και παίξαμε με έναν κεντρικό αμυντικό, τον Σκόνδρα, που δεν είναι η θέση του να αγωνιστεί εκεί και δεν το λέω άσχημα για εκείνον, ήταν ο καλύτερος μας παίκτης, αλλά φυσικά δεν μπορεί να αποδώσει το καλύτερό του όταν δεν παίζει στη θέση του. Φυσικά είμαι πολύ απογοητευμένος βλέποντας πως έπαιξαν κάποιοι παίκτες εδώ».

Για το αν είναι ευχαριστημένος από τις μεταγραφές:

«Κάναμε αυτό που έπρεπε. Πήραμε παίκτες στο κέντρο, πήραμε κεντρικό αμυντικού που δεν ήταν έτοιμος να αγωνιστεί και πήραμε επιθετικό, που δεν μπορούσε να αγωνιστεί. Συνολικά κάναμε αυτό που έπρεπε. Πιστέψτε με όμως ότι και οι καινούριοι παίκτες χρειάζονται χρόνο για να φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο, αλλά δυστυχώς στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει χρόνος».


Λ. Αντ.