Με εξαίρεση τον τιμωρημένο Βλαχοδήμο και τον τραυματία Ζαραδούκα, οι φίλοι του Πλατανιά είχαν την ευκαιρία να δουν επί… χόρτου όλα τα αποκτήματα του Ιανουαρίου.
Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε ο Σαμουέλ Ινκούμ, που αμυντικά περιόρισε αρκετά τον Στοχ και στο δεύτερο ημίχρονο όταν τον μετατόπισε στο αριστερό άκρο ο Αναστόπουλος και τον πρώτο σε \”ασίστ\” παίκτη του πρωταθλήματος Λούκας, ενώ επιθετικά \”ταλαιπώρησε\” σε πολλές φάσεις την άμυνα του ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο. 
Μετά την εξαιρετική εμφάνιση στη Λεωφόρο ο Κώστας Καζναφέρης ήταν… πανταχού παρών στο χώρο του κέντρου, κάνοντας αθόρυβη και ουσιαστική δουλειά, \”καταπίνοντας\” αρκετά χιλιόμετρα. 
Η είσοδος του Κώστα Μενδρινού με την έναρξη του β\’ μέρους, αντί του μέτριου σε ακόμα ένα ματς Γουνδουλάκη, βελτίωσε αισθητά τον Πλατανιά. Από τα πόδια του 28χρονου επιτελικού μέσου ξεκίνησαν αρκετές \”φαρμακερές\” αντεπιθέσεις, ανάμεσα στις οποίες και αυτή για το 2-1 στο 67\’. 
Την πρώτη του εμφάνιση στο ελληνικό πρωτάθλημα πραγματοποίησε ο Αντάρ Γιαχία (φωτ. από fcplatanias). Το τελευταίο απόκτημα του Πλατανιά μπήκε ως αλλαγή στο 86\’ και είναι δύσκολο να κριθεί σε τόσο μικρό χρόνο συμμετοχής. Στην πίεση ωστόσο του ΠΑΟΚ στο τέλος ενήργησε θετικά σε μία φάση απομακρύνοντας σε κόρνερ μία επικίνδυνη σέντρα. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook