Η είδηση για το τραγικό τέλος που είχε το ηλικιωμένο ζευγάρι το βράδυ της Κυριακής στην εθνική οδό Ηρακλείου – Ρεθύμνου, βύθισε στο πένθος το Κολυμπάρι Χανίων και συγκλόνισε την κοινωνία της Κρήτης.
Το ζευγάρι των συνταξιούχων, ο κ.Σπύρος 78 και η σύζυγός του Στέλλα, 79 ετών, έφυγε το Σάββατο απο τα Καμισιανά, όπου διέμενε, με το Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητό τους και με προορισμό το Ηράκλειο.

Το βράδυ της Κυριακής, ξεκίνησαν για επιστροφή στα Χανιά,  όταν, περίπου στις 8 το βράδυ, στην περιοχή \”καρμανιόλα\” των Σισσών – απο άγνωστο λόγο – το αυτοκίνητο που οφηγούσε ο 78χρονος,  – σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις του Τ.Τ. ΒΟΑΚ – μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με φορτηγό ψυγείο που κινείτο απο το Ρέθυμνο προς το Ηράκλειο.

\"\"

Αμέσως μετά την σύγκρουση και ενώ οι δύο ηλικιωμένοι ήταν εγκλωβισμένοι στα συντρίμμια του αυτοκινήτου, προκλήθηκε πυρκαγιά – προφανώς απο τον κινητήρα – με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να τυλιχθεί στις φλόγες.

\"\"

Γρήγορα έφτασαν στο σημείο, ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και οχήματα της Πυροσβεστικής, αλλά το μόνο που μπόρεσαν να κάνουν ήταν να σφήσουν την φωτιά και να βγάλουν απο τα συντρίμμια, τις απανθρακωμένες σορούς του άτυχου ζευγαριού.
Ο οδηγός του φορτηγού δεν τραυματίστηκε, αλλά υπέστη σοκ, ενώ την προανάκριση για τα ακριβή αίτια πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook