Κατ\’ επάγγελμα ληστής, ήταν ένας 39χρονος αλλοδαπός, ο οποίος είχε βάλει στο στόχαστρο σπίτια στα οποία έμεναν άνθρωποι κυρίως μεγάλης ηλικίας.

Η τελευταία όμως ληστεία ήταν και η τελευταία, αφού ο 39χρονος Αλβανός έγινε αντιληπτός από οικείους του θύματος και συνελήφθη.

Η αστυνομία στην ανακοίνωση της αναφέρει:

\”Συνελήφθη, χθες (02.02.2014) μετά τα μεσάνυκτα στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου 39χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, για ληστεία.

Ειδικότερα, ανωτέρω αλλοδαπός, μαζί με ακόμη ένα άγνωστο άτομο, εισήλθαν στην οικία 79χρονης ημεδαπής και με τη χρήση βίας και την απειλή αιχμηρού αντικειμένου, αφού την ακινητοποίησαν, ερεύνησαν τους χώρους της οικίας, ενώ οι πράξεις τους έγιναν αντιληπτές από οικείους της 79χρονης.
Από προστρέξαντες αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου συνελήφθη ο 39χρονος αλλοδαπός, ενώ αναζητείται το δεύτερο άτομο.
Από την διενεργηθείσα προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, προέκυψε ότι ο ανωτέρω συλληφθείς, με ένα ακόμη άγνωστο άτομο, είχαν διαπράξει, τις παρακάτω αξιόποινες πράξεις:
• Την 09.01.2014, εισήλθαν στην οικία 74χρονου ημεδαπού, στο Ηράκλειο και με την απειλή όπλου αφαίρεσαν χρηματικό ποσό πεντακοσίων (500) ευρώ και κοσμήματα. 
• Την 24.01.2014, εισήλθαν στην οικία 66χρονου ημεδαπού, στο Ηράκλειο και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό εκατό (100) ευρώ και κοσμήματα. 
Το προανακριτικό έργο συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στο κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook