Παρών για τις εκλογές, δηλώνει ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Αποκόρωνα κ. Χαράλαμπος Κουκιανάκης, ο οποίος σε επιστολή του ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Στην επιστολή του ο κ. Κουκιαδάκης αναφέρει:

Πιστός στην αυτοδιοικητική μου πορεία και το πρόγραμμα του συνδυασμού μου, δηλώνω ΠΑΡΩΝ στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014.

Η υποψηφιότητα μου αποτελεί αυτονόητη συνέχεια της τρίχρονης πορείας και παρουσίας μου στα κοινά του Δήμου Αποκορώνα, όπου και επέδειξα ενεργό δράση, αναδεικνύοντας προβλήματα, προτείνοντας λύσεις και αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες οι οποίες στόχευαν να συμβάλουν στην δυναμική και δραστική αναβάθμιση της καθημερινότητας του κάθε Αποκορωνιώτη.

Με πίστη στο πρόγραμμα του συνδυασμού μας ( Ε.Μ.Α.Α.Κ ), με δύναμη και θέληση για μια δυνατή προσπάθεια, με ωριμότητα και ειλικρινή σεβασμό στο πρόσωπο του κάθε Αποκορωνιώτη καθώς και με πλήρη επίγνωση των προβλημάτων και των αναγκών του Δήμου μας, στοχεύω στην ριζική του αναγέννηση, η οποία θα μεταλλάξει την ποιότητα ζωής στον Δήμο μας.

Το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού μας, στο οποίο συμμετέχουν παλαιά και νέα στελέχη, σκοπό έχει να κερδίσει την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση της κοινωνίας του Αποκόρωνα, αναδεικνύοντας ότι μας ενώνει ρίχνοντας γέφυρες αμοιβαίας εμπιστοσύνης μεταξύ Δημοτών και Δημοτικής Αρχής .

Καλώ κάθε δημότη ξεχωριστά να μας εμπιστευθεί, και μακριά από τα όποια μορφής συμφέροντα να παλέψουμε όλοι μαζί, έτσι ώστε να κτίσουμε ένα καλύτερο αύριο για τον Δήμο μας.

Με Εκτίμηση
Xαράλαμπος Κουκιανάκης
Επικεφαλής

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook