Τρία νέα τμήματα της Σχολής Γονέων πρόκειται να ξεκινήσουν άμεσα στο κέντρο των Χανίων. 
Την Τρίτη 03/02 το πρωί 10-12 ξεκινάει στο Δεσποτικό Κέντρο Χανίων ομάδα για γονείς παιδιών προσχολικής και σχολικής ηλικίας. 
Την Τετάρτη 04/02 θα λειτουργήσουν άλλες δύο ομάδες 6-8 το απόγευμα στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Χανίων (στην Κοραή). Η μία ομάδα του 3ου Δημοτικού, απευθύνεται επίσης σε γονείς παιδιών προσχολικής ηλικίας ενώ η δεύτερη αφορά περισσότερο γονείς ενήλικων παιδιών και έχει ως αντικείμενο τις διαπροσωπικές σχέσεις και την επικοινωνία με τα ενήλικα παιδιά και την ευρύτερη οικογένεια. 
Στις ομάδες θα συμμετάσχουν γονείς που έχουν συμπληρώσει τη σχετική αίτηση ή έχουν επικοινωνήσει τηλεφωνικά με την υπεύθυνη του προγράμματος στο 6932211303. 
Για την υλοποίηση των συγκεκριμένων ομάδων ήταν σημαντική η υποστήριξη της Ιεράς Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου, του Γραφείου Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Χανίων, του Διευθυντή του 3ου Δημοτικού και της Α/Βάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων. 
Για πληροφορίες και εγγραφές απευθυνθείτε στην Υπεύθυνη Σχολής Γονέων στο Νομό Χανίων, Ψυχολόγο, Κτιστάκη Μαρία, Τηλ.6932211303, Εmail: [email protected] και την ιστοσελίδα www.facebook.com/sholesgoneonchanion 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook