Το απίστευτο video από κάμερα ασφαλείας σε αστυνομικό τμήμα του Ντιτρόιτ κάνει το γύρο του διαδικτύου. Αστυνομικός κουρεύει δια της βίας κρατούμενη, με την… αμέριστη βοήθεια των συναδέλφων της.

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε τον περασμένο Νοέμβριο σε αστυνομικό τμήμα του Ντιτρόιτ. Θύμα η 22χρονη κομμώτρια Τσάνρτα Γκρέγκορι. Η νεαρή γυναίκα υποστήριξε πως είχε πάει σε ένα πάρτι αλλά πιστεύει πως εκεί, κάποιος τη νάρκωσε.

Τη συνέλαβαν για καταστροφή ενός δωματίου σε μοτέλ της πόλης Ουόρεν αλλά και για επίθεση σε αστυνομικό, με αποτέλεσμα να της ρίξουν σπρέι πιπεριού.

Όταν την πήγαν στο αστυνομικό τμήμα της πόλης, η Γκρέγκορι ίσα που μπορούσε να σταθεί. Αυτό όμως δεν ανάγκασε την αστυνομικό, Μπερναντέτ Νέιτζορ, να τη σπρώχνει για να καθίσει σε έναν πάγκο.

Όταν, όπως φαίνεται στο video, η Γκρέγκορι αντιστάθηκε, τα πράγματα έγιναν χειρότερα. Η Νέιτζορ με τη βοήθεια τριών συναδέλφων της, την κάθισαν σε μια καρέκλα. Της έδεσαν τα χέρια και τα πόδια και μετά η αστυνομικός με ένα ψαλίδι άρχισε να της κόβει τα μαλλιά.

Η αστυνομικός υποστήριξε πως έκανε ό,τι έκανε για να αφαιρέσει τα extensions της 22χρονης ώστε να μην προσπαθήσει να αυτοκτονήσει με αυτά. Αλλά δεν έπεισε.

Όταν το video διέρρευσε και μεταδόθηκε από αμερικανικά ΜΜΕ προκλήθηκε φυσικά σάλος και ο αρχηγός της αστυνομίας απέλυσε τη Νέιτζορ, ενώ οι άλλοι τρεις που εμφανίζονται στο video παραμένουν υπό έρευνα.

Εξαιτίας του περιστατικού, οι κατηγορίες κατά της Γκρέγκορι αποσύρθηκαν.

newsit.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook