Ανακοίνωση με πολλά… σκέλη εξέδωσε ο Κισσαμικός για το παιχνίδι με τη Δόξα Βύρωνα.
Αρχικά ευχαρίστησε τη Δόξα Βύρωνα και τους φιλάθλους της για την πολύ καλή φιλοξενία, εν συνεχεία ευχαρίστησε τους Κισσαμίτες που βρέθηκαν στο γήπεδο και στο τέλος εξέφρασε τα παράπονά του για τη διαιτησία του Μάγειρα από την Εύβοια. 
Αναλυτικά:

«Ο Π.Γ.Σ. Κισσαμικός ευχαριστεί θερμά τη Διοίκηση και τους φιλάθλους της Δόξας Βύρωνα, για την υποδειγματική φιλοξενία που παρείχαν στην αποστολή και στους φιλάθλους της ομάδας μας, στο μεταξύ μας παιχνίδι. 

Ευχαριστούμε θερμά και τους Κισσαμίτες της Αθήνας, αλλά και όσους ταξίδεψαν από το Καστέλι, που έδωσαν δυναμικό \”παρών\” και στο Βύρωνα, ενισχύοντας τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας.

Δυστυχώς όμως δεν μπορούμε να συγχαρούμε τον ρέφερι της αναμέτρησης κ. Μάγειρα,αφού \”φόρτωσε\” με υπερβολικές κάρτες τους παίκτες μας και μετά την αποβολή του Παραλίκη μας\”καθήλωσε\” με τα σφυρίγματά του στην περιοχή μας. Ξέρουμε ότι μοναδικός χρονομέτρης είναι ο διαιτητής και δεν μπορούμε να του υποδείξουμε πόσες καθυστερήσεις θα κρατήσει, αλλά μας δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι θα παίζαμε μέχρι να ισοφαριστούμε!».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook