Ένας «προφήτης» από την Ζιμπάμπουε καταδικάστηκε σε 50 χρόνια κάθειρξη, επειδή βίασε τέσσερις γυναίκες από το ποίμνιό του και απείλησε ότι θα τις καταραστεί εάν τον καταγγείλουν.

Ο δράστης ονομάζεται Ρόμπερτ Μάρτιν Γκουμπούρα, είναι ο ιδρυτής της «Ανεξάρτητης Εκκλησίας Ρόμπερτ Μάρτιν Γκουμπούρα του Μηνύματος του Τέλους των Ημερών» και έχει 11 συζύγους και 30παιδιά.

Μάλιστα ο ίδιος αναμένεται να εκτίσει μόνο τα 40 χρόνια της ποινής του, καθώς το δικαστήριο του έδωσε χάρη για τα υπόλοιπα, επειδή είχε καθαρό ποινικό μητρώο και δεν είχε καταδικαστεί ποτέ ξανά στο παρελθόν.

Ο άντρας δήλωσε ότι όλες οι γυναίκες του ποιμνίου του ανήκουν δικαιωματικά και ότι τις παντρεμένες με άλλους τις είχε απλώς «δανείσει» στους συζύγους τους. Ο στόχος του μάλιστα, τόνισε πως ήταν το να αποκτήσει 100 παιδιά.

«Είστε ένας λύκος με προβιά αρνιού. Βασική αποστολή όλων των Εκκλησιών είναι η λατρεία του Θεού, όχι να κοιμούνται οι ιερείς με κορίτσια και γυναίκες και να τις απειλούν ότι θα πάθουν κακό», του απάντησε ο δικαστής Χοσέα Μουτζάγια.

Παράλληλα, ο προφήτης καταδικάστηκε σε τέσσερις μήνες φυλάκιση για κατοχή πορνογραφικού υλικού.

zougla.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook