«Πριν από λίγο είπα ότι δεν πρέπει να βλέπουμε πίσω, παρά μόνο μπροστά. Όπως ξέρετε εγώ είμαι φανατική του ΑΝΤ1. Όποιον και να έβαζε η διοίκηση του καναλιού να κάνει μια εκπομπή, εγώ προσπαθούσα με τον τρόπο μου, όσο μπορούσα, για να πάει καλά η εκπομπή και ο ΑΝΤ1.

Δεν μπορεί να βρεθεί ένας παρουσιαστής που θα μπορέσει να πει “Η Λίτσα δεν θέλησε να βοηθήσει” – γιατί άμα θες να σαμποτάρεις, μπορείς. Αυτό σημαίνει πως εγώ στον χώρο μου, έκανα την δουλειά μου» ανέφερε η Λίτσα Πατέρα για τη σχέση της με την Ελεονώρα Μελέτη και όσα η ίδια ισχυρίστηκε πρόσφατα μέσω της εκπομπής της έδωσε η Λίτσα Πατέρα, μιλώντας στο «Μες Στην Καλή Χαρά».

Και πρόσθεσε: «Από εκεί και πέρα, πρώτον έχω οικογένεια, παιδιά, εγγόνια, πολύ δουλειά, αλλά νομίζω το να επιλέγεις φίλους και το να έρθεις πιο κοντά είναι δικό σου δικαίωμα και επιλογή. Λάθος ή σωστή, δική μου επιλογή. Δεν καταλαβαίνω προς τι όλο αυτό. Στη δουλειά μου ήμουν σωστή, την πρώτη χρονιά πήραμε την πρωτιά – μιλούσα μιάμιση ώρα, έφευγα με τον λαιμό μου κλειστό.

Τι άλλο θα μπορούσα να κάνω;», τονίζοντας παράλληλα: «Είναι άλλο πράγμα η φιλία και άλλο πράγμα η γνωριμία. Νομίζω ότι έχω κάθε δικαίωμα επιλογών στη φιλία και στο να φέρνω τους ανθρώπους κοντά μου».

Οι δηλώσεις αυτές έφτασαν στα αυτιά της Ελεονώρας Μελέτη, η οποία θέλησε να δώσει τη δική της απάντηση, μέσω του προσωπικού λογαριασμού της στο twitter.

Λίγες ώρες μετά την εμφάνιση της διάσημης αστρολόγου στο «Μες Στην Καλή Χαρά» και τις δηλώσεις της για την πρώην συνεργάτιδά της και παρουσιάστρια της μεσημεριανής ζώνης του Star έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό της στο twitter: «Έχω κάθε δικαίωμα να διαλέγω φίλους, αλλά φέρομαι όμορφα σε εκείνους που απορρίπτω».

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook