Υψηλές παρουσίες είχε η χοροεσπερίδα του Ικάρου Μουρνιών, αφού παρευρέθηκαν σε αυτή ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής,ο αναπληρωτής πρόεδρος Γιάννης Παπακωνσταντίνου και ο αντιπρόεδρος Γιώργος Βούρβαχης.
Με αφορμή αυτές τις παρουσίες ο Ίκαρος Μουρνιών εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει και την παρουσία Κισσαμικού, Κεραμειών. Τον εκπρόσωπο των Χανίων στη Γ\’ Εθνική εκπροσώπησε ο αντιπρόεδρος Γιώργος Ξηρουχάκης, ενώ για τον ΑΟΚ παρευρέθηκε ο πρόεδρος Γιώργος Μπουρμπάκης.
Η σχετική ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. του Α.Π.Σ. Ικάρου Μουρνιών θα ήθελε να ευχαριστήσει όσους παρευρέθησαν στην ετήσια χοροεσπέριδα του σωματείου μας.

Ιδιαίτερες και θερμές ευχαριστίες, προς τον πρόεδρο της Ε.Π.Ο., Γιώργο Σαρρή, όπως και προς τους Γιάννη Παπακωνσταντίνου και Γιώργο Βούρβαχη, αναπληρωτή πρόεδρο και αντιπρόεδρο της Ε.Π.Ο., αντίστοιχα. Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συνδέσμους διαιτητών, προπονητών και ποδοσφαιρικών σωματείων της πόλης των Χανίων.  Ξεχωριστές και από καρδιάς, ευχαριστίες προς τους Π.Γ.Σ. Κισσαμικό και Α.Ο. Κεραμειά. Τέλος, δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στους χορηγούς μας αλλά και τον απλό, φίλαθλο κόσμο, που μας έδωσαν σημαντική ώθηση και δύναμη για να φέρουμε ειςπέρας τις όποιες υποχρεώσεις μας.

Χωρίς τους προαναφερθέντες, η φετινή μας, νέα προσπάθεια, θα ήταν χωρίς αντίκτυπο. Ευχαριστούμε για την στήριξη και την ενίσχυση ενός φιλόδοξου και ρομαντικού, όπως αρμόζει άλλωστε στους ερασιτεχνικούς συλλόγους, επιχειρήματος».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook