Αιχμές για τη διαιτησία του Φωτιάδη, ο οποίος με αυστηρό φάουλ που καταλόγισε υπέρ του Φλίγκου έδωσε τη δυνατότητα στον Κυριάκο να σκοράρει, άφησε στις δηλώσεις του ο Μουράτ Σεροπιάν.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ελληνοαρμένιος τεχνικός:

«Είχαμε μια πολύ δύσκολη εβδομάδα. Προσπαθήσαμε σήμερα νʼ αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες! Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να πούμε πολλά λόγια. Είδαμε μέσα στο γήπεδο τι έγινε. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθειά τους σʼ ένα πολύ δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Νομίζω ότι στο γκολ, που προηγήθηκε ο αντίπαλος, δεν υπάρχει φάουλ. Πάλι, από μια κακή εκτίμηση δεχτήκαμε ένα γκολ. Ευτυχώς αντιδράσαμε πολύ γρήγορα. Καταφέραμε να ισοφαρίσουμε, να δημιουργήσουμε και κάποιες άλλες ευκαιρίες και δεν ήμασταν τυχεροί ώστε να πάρουμε το παιχνίδι. Έχει πάρα πολύ δρόμο μπροστά. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας. Όλες οι ομάδες είναι μες στο \”παιχνίδι\” και το ίδιο θα κάνουμε κι εμείς. Θέλω να πω όμως ότι στενοχωριέμαι πάρα πολύ με την κατάσταση που επικρατεί και πιστεύω ότι καλό είναι τα παιχνίδια να παίζονται μέσα στο γήπεδο».  

Για το αν αναφέρεται στη διαιτησία

«Δεν θέλω να πω κάτι άλλο. Ο νοών νοείτο. Απλά το ποδόσφαιρο γυρίζει πολλά χρόνια πίσω».

Για τις δηλώσεις από πλευράς Πανηλειακού για μη τήρηση του fair play στη φάση του 1-1

«Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα! Η μπάλα ήταν δική μας από γύρισμα πίσω του Κυριάκου, αν δεν κάνω λάθος. Ο διαιτητής την ώρα που δόθηκαν οι διευκρινίσεις, είπε ότι δεν υπάρχει φερ πλέι, η μπάλα παίζει και ήταν δική μας. Πήραμε, παίξαμε και κάναμε γκολ. Δεν δικαιούται ότι σταμάτησε ο αντίπαλος. Αυτό είναι μια δικαιολογία για να δημιουργούνται εντυπώσεις».

Για το αν υπάρχει έλλειψη φρεσκάδας στον ΑΟΧ:

«Δεν το έχω παρατηρήσει. Είναι δική σας εκτίμηση. Δεν συμφωνώ».

Για τη \”μάχη\” όσον αφορά την κατάκτηση μιας θέσης στην πρώτη τετράδα

«Ποτέ δεν είπαμε ότι θα ʽναι εύκολη υπόθεση. Ποτέ δεν το είπαμε αυτό. Θα γίνει μάχη, όπως γίνεται κάθε χρόνο στη Βʼ Εθνική. Το ίδιο θα γίνει και φέτος. Απλά, καλό είναι να παίζονται τα παιχνίδια μες στο γήπεδο».
Δρακόπουλος: «Δεν τηρήθηκε το fair play»

Παράπονα ότι δεν τηρήθηκε από τους παίκτες του Α.Ο. Χανιά το fair play στη φάση της ισοφάρισης εξέφρασε ο Αντώνης Δρακόπουλος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο συνεργάτης του Νίκου Παντελή και πρώην τεχνικός του ΑΟΧ:

«Θα ήθελα να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μας. Κάναμε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια σε ένα αγωνιστικό χώρο ο οποίος ήταν αρκετά βαρύς και δύσκολος. Έχουμε αρκετά παράπονα για το γκολ που δεχτήκαμε διότι όταν γίνεται φερ πλέι, γίνεται κι από τις δύο ομάδες. Από εκεί και πέρα, το παιχνίδι κύλησε στη δύναμη και στις προσωπικές μονομαχίες. Θεωρώ πως ήμασταν καλύτεροι από τον ΑΟΧ και στα δύο ημίχρονα. Δεν κινδυνέψαμε. Προσπαθήσαμε να κάνουμε κάποιες ευκαιρίες, να βάλουμε τη μπάλα κάτω και να παίξουμε και δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις για γκολ. Εύχομαι καλή συνέχεια στον ΑΟΧ».

Για το αν είναι ευχαριστημένος με την ισοπαλία:

«Ο ΑΟΧ ξέραμε ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα ειδικότερα μέσα στην έδρα του. Σαν αποτέλεσμα, είμαστε ικανοποιημένοι αλλά δεν \”φτάνει\” γιατί οι αγωνιστικές είναι λίγες. Εμείς πραγματικά ήρθαμε εδώ για να πάρουμε το \”διπλό\” και να μπορέσουμε να έχουμε ένα βαθμολογικό αβαντάζ για τις λίγες αγωνιστικές που απομένουν».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook