Αν η παράσταση είχε εισιτήριο και όχι φιλανθρωπικό χαρακτήρα, τότε θα μιλούσαμε για την εισπρακτική επιτυχία του χειμώνα.

Οι θεατές κάθε βράδυ γεμίζουν ασφυκτικά τον Θεατρικό Σταθμό Ηρακλείου, ενώ υπάρχουν και εκείνοι που παρακολουθούν την παράσταση…όρθιοι! Το αποτέλεσμα τους δικαιώνει.

Ο λόγος για \”το Θεριό του Ταύρου\”, την παράσταση που ανεβάζουν δημοσιογράφοι του Ηρακλείου.

Όλοι τους ξεπερνούν κάθε βράδυ τον εαυτό τους, ορισμένοι όμως σίγουρα έχουν τη δυνατότητα να το κάνουν και επαγγελματικά. Η ερμηνεία του Μάριου Διονέλλη, βασικού πρωταγωνιστή της παράστασης, σοκάρει!

Πως μπορεί ένας άνθρωπος που δεν είναι επαγγελματίας ηθοποιός να ερμηνεύσει πάνω στο σανίδι έναν τόσο δύσκολο ρόλο με τέτοια επιτυχία; Μοναδικός.

Είμαι σίγουρος πως την ερμηνεία του θα την ζήλευαν πολλοί -δήθεν- ηθοποιοί. Επίσης εξέπληξε και η Αντιγόνη Καμπάνη, η θεατρική κόρη του Μ. Διονέλλη.

Εκφραστική, γέμιζε με το ταλέντο της τη σκηνή. Την παράσταση σκηνοθετεί ο αγαπημένος Γιώργος Αντωνάκης.

Όλα τα παραπάνω ίσως να μην έχουν τόση σημασία, όσο η συγκέντρωση τόνων τροφίμων για ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Αυτό που κατάφερε αυτή η παρέα των δημοσιογράφων ήταν ξεχωριστό. Απόψε Τρίτη η τελευταία παράσταση στον Θεατρικό Σταθμό Ηρακλείου.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή η παράσταση θα ανέβει στο Βενιζέλειο Ωδείο, χωρίς εισιτήριο, ζητώντας τρόφιμα και φάρμακα που θα διατεθούν σε κοινωνικούς φορείς των Χανίων. 

Μην το χάσετε, υπάρχουν δεκάδες λόγοι.

Άλεξ. Μαν.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook