Η Jeep αποκάλυψε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του «ευρωπαϊκού» Cherokee, με το επίσημο ντεμπούτο του στην γηραιά ήπειρο να πραγματοποιείται στη Διεθνή Έκθεση της Γενεύης.

Πιο αναλυτικά, το νέο Jeep Cherokee ευρωπαϊκών προδιαγραφών δεν έχει καμιά αισθητική διαφορά από αυτή των αμερικανικών, τόσο στο εξωτερικό όσο και στην καμπίνα.

Οι διαφορές εντοπίζονται στην γκάμα κινητήρων, καθώς το «ευρωπαϊκό» Cherokee θα περιλαμβάνει στην βάση της τον 2.0 MultiJet II των 140 και 170 ίππων. Η αδύναμη εκδοχή θα συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων, ενώ η ισχυρότερη με το νέο αυτόματο κιβώτιο εννέα σχέσεων. 

\"\"

Η νέα γενιά του Cherokee θα προσφέρεται, όπως και στην Αμερικανική αγορά, με τρεις τύπους τετρακίνησης: Active Drive I, Active Drive II και Active Drive Lock. Το Active Drive I είναι ένα απλό αυτόματο σύστημα τετρακίνησης, τοActive Drive II προσθέτει ακόμα κοντό κιβώτιο και σύστημα διαχείρισης της ροπής, ενώ το Active Drive Lockπροσφέρει επιπλέον μπλοκέ διαφορικό στον πίσω άξονα.
Τέλος, η Jeep ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει και μία μεγάλη γκάμα αξεσουάρ της Mopar με τους τουλάχιστον 100 διαφορετικά είδη.

newsit.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook