Μοιάζει με μια ιστορία βγαλμένη από τον κινηματογράφο και προσαρμοσμένη στην εποχή του διαδικτύου. Δύο- κατά πάσα πιθανότητα- δίδυμες αδελφές, υιοθετημένες από διαφορετικές οικογένειες και μεγαλωμένες σε διαφορετικές ηπείρους, επανασυνδέθηκαν μέσα από το YouTube.

Γεννήθηκαν και οι δύο στη Σεούλ στις 19 Νοεμβρίου του 1987 και υιοθετήθηκαν περίπου τρεις μήνες μετά τη γέννησή τους. Ωστόσο, η Αναϊς Μπορντιέρ μεγάλωσε στα προάστια του Παρισιού, ενώ η Σαμάνθα Φούτερμαν στη Βερόνα του Νιου Τζέρσεϊ.

Η Αναϊς τον περασμένο Φεβρουάριο εντόπισε σε βίντεο αναρτημένο στο YouTube μια ηθοποιό που έμοιαζε με αντίγραφο του εαυτού της: σχεδόν πανομοιότυπη εμφάνιση, παρόμοιες κινήσεις και πολύ οικεία στοιχεία για τη ζωή της Σαμάνθα, τα οποία εύκολα ανακάλυψε με λίγο ψάξιμο στο Google και στο IMBD (ανάμεσα στις ταινίες όπου έχει συμμετάσχει η Σαμάνθα είναι και οι \”Αναμνήσεις μιας γκέισας\”), η Αναϊς \”τρομοκρατημένη και ταυτοχρόνως ενθουσιασμένη\” προσέγγισε διαδικτυακά το πιθανό άλλο της μισό. Η απάντηση που έλαβε από την Σαμάνθα θα ήταν μια φωτογραφία του πιστοποιητικού γέννησης.

\”Ένιωσα λες και είχα πάθει έμφραγμα. Παράλληλα, αυτή ήταν η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου-ένας καινούργιος κόσμος μου ανοίχτηκε\” επισήμανε η 26χρονη ηθοποιός στους \”Σάντεϊ Τάιμς\”.

Οι δυο κοπέλες δεν έχουν στην κατοχή τους κανένα στοιχείο για τους βιολογικούς τους γονείς, κάτι που θα τους πιστοποιούσε τον δεσμό τους. Ωστόσο, τρεις ώρες συνομιλίας μέσω skype ήταν αρκετές για να αισθανθούν η Σαμάνθα και η Αναϊς μια αβίαστη σύνδεση.

Πηγή: Τα Νέα

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook