Λίγες ώρες μετά τα αλλεπάλληλα ρεπορτάζ του Flashnews.gr για την κατάσταση που επικρατεί στο Ηράκλειο γύρω από την καθαριότητα που (δεν) υπάρχει στην πόλη και τα προάστια, ένα άλλο σημαντικό θέμα έρχεται στο προσκήνιο.

Οι λακκούβες – χαντάκια που βρίσκονται σε κάθε πιθανό και απίθανο σημείο της πόλης του Ηρακλείου, μετατρέπονται σε παγίδες για τους οδηγούς.

Πριν από λίγο ένας άτυχος μοτοσικλετιστής έπεσε μέσα σε ολόκληρο χαντάκι που υπάρχει στην οδό Εράσμου, στη Φορτέτσα, εκεί όπου εκτελούνται (;) έργα.

\"\"

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του Flashnews.gr, ο άτυχος δικυκλιστής κινδύνευσε σοβαρά να χάσει ακόμα και τη ζωή του, καθώς το σημείο που εκτελούνται τα έργα έχει μετατραπεί σε…υγρό τάφο, έτοιμο να \”καταπιεί\” τους οδηγούς.

Μάλιστα, όπως μπορείτε να δείτε, για καλή του τύχη δεν καρφώθηκε στα σίδερα που υπάρχουν στο σημείο. Ποια είναι τα μέτρα ασφαλείας που έχουν λάβει εκείνοι που εκτελούν το έργο; Πόσο κοστίζει τελικά μια ανθρώπινη ζωή στο Ηράκλειο;

\"\"

Το σκηνικό που έχει διαμορφωθεί σε έναν από τους μεγαλύτερους δήμους της χώρας πλέον τρομάζει και η κρίση δεν μπορεί να αποτελέσει άλλοθι για κανέναν δημοτικό παράγοντα.

Αυτή τη φορά περιμένουμε απαντήσεις…

Flashnews.gr/ Μαν. Αλεξάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook