Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πλατανιά, για το σημαντικό εκτός έδρας παιχνίδι της Τετάρτης (05/02, 17.15) με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή.
Στην αποστολή ο Νίκος Αναστόπουλος συμπεριέλαβε 19 ποδοσφαιριστές, ανάμεσα στους οποίους και ο Βλαχοδήμος, που εξέτισε την τιμωρία του απέναντι στον ΠΑΟΚ. Ο Τόρες δεν είχε κάτι σοβαρό τελικά και βρίσκεται στις επιλογές του \”Αναστό\”, εν αντιθέσει με τον Τέτε, που είναι τιμωρημένος.
Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση του Πλατανιά:

«Δεκαεννέα ποδοσφαιριστές συμμετέχουν στην αποστολή του Πλατανιά Χανίων για τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα, στις 17.15, με τον Πανθρακικό, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ 2013 – 2014.
Ειδικότερα, μετά τη σημερινή πρωινή προπόνηση, που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Γήπεδο Μάλεμε, ο προπονητής του Πλατανιά Χανίων Νίκος Αναστόπουλος επέλεξε στην αποστολή τους εξής ποδοσφαιριστές: Αγκιλέρα, Βλαχοδήμο, Γιαχία, Γιωργαλλίδη, Γουνδουλάκη, Δημήτρη, Ινκούμ, Καζναφέρη, Κατάι, Μενδρινό, Μπέλιτς, Ντεντάκη, Περιστερίδη, Σιαλμά, Σούκια, Τόρες, Τσοντάκη, Φαΐσκα, Φερνάντες».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook