Την πίτα του έκοψε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.
Η σχετική ενημέρωση του ΝΟΧ:
Σε μία πολύ \”ζεστή\” εκδήλωση, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων έκοψε την Κυριακή (2/2) την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, συνεχίζοντας έτσι μία παράδοση ετών. Η ευχή που δόθηκε, είναι τα παιδιά να έχουν υγεία και να μπορέσουν μέσα στο 2014 να πραγματοποιήσουν τους αγωνιστικούς τους στόχους.  
Την πίτα έκοψε ο πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Αντώνης Τζουγκράκης, που έχοντας τη συμπαράσταση των υπολοίπων μελών του Δ.Σ., επιδιώκεται το καλύτερο δυνατό μέσα στη χρονιά.
Σύμφωνα με τον γραμματέα του Συλλόγου, κ. Φώτη Καζάση: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε και φέτος τον κόσμο που ήρθε μαζικά στην εκδήλωση. Αυτή τη φορά δεν θα μιλήσουμε για τα λειτουργικά προβλήματα της πισίνας, εξάλλου έχουμε προσαρμοστεί μετά από τρία χρόνια δυσκολιών και πρέπει ν’ αναγνωρίσουμε ότι έχουμε φέτος λιγότερα προβλήματα με την πισίνα. Ο μεγάλος μας στόχος είναι να συσπειρώσουμε τους γονείς γύρω από το άθλημα της κολύμβησης. Θέλουμε τα παιδιά να περνάνε καλά στην πισίνα, να υπάρχει άμιλλα μεταξύ τους και να  λειτουργούν σαν οικογένεια. Ο Σύλλογος προσπαθεί να εξασφαλίσει όσο το δυνατόν μεγαλύτερες ανέσεις στα παιδιά και στις αποστολές τους. Προσπαθούμε κυρίως με τη βοήθεια των γονέων να υπάρχει μια αξιοπρεπής παρουσία του Ν.Ο. Χανίων στις μεγάλες διοργανώσεις», ήταν οι δηλώσεις του κ. Καζάση.
Σχετικά δε με το αγωνιστικό σκέλος και τους στόχους που έχει χαράξει για φέτος το Τμήμα Κολύμβησης του Ν.Ο.Χ., ο κ. Καζάσης σημειώνει: «Αγωνιστικά προετοιμαζόμαστε για τους χειμερινούς αγώνες, όσον αφορά τα μεγαλύτερα παιδιά. Τα μικρότερα θα συμμετάσχουν στους Παγκρήτιους. Νομίζω ότι οι αθλητές μας είναι έτοιμοι, παρά τα προβλήματα και με τη βοήθεια των προπονητών, ώστε να πάρουν μέρος και νομίζω ότι θα πάμε πάρα πολύ καλά».
Παρόντες στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο \”Κανάρια\” ήταν σύσσωμη η οικογένεια του Τμήματος Κολύμβησης, οι αθλητές και οι αθλήτριες του Ν.Ο.Χ., οι προπονητές και οι έφοροι, από μέρους της Διοίκησης του Ομίλου, Μανόλης Ντουσάκης και Στέφανος Καβαλιεράκης.
«Ανέκαθεν ο Σύλλογος Γονέων βοηθούσε το Τμήμα της κολύμβησης είτε στις εκδηλώσεις είτε στα Βενιζέλεια, ειδικότερα εκεί. Είναι μπροστάρης σε πολλά πράγματα», σημειώνει ο προπονητής του Ν.Ο.Χ., Κώστας Τζιλιβάκης, για να ολοκληρώσει: «Υπάρχει μια αγαστή συνεργασία μεταξύ του Συλλόγου, των προπονητών και των εφόρων του Ν.Ο.Χ. Το αποτέλεσμα είναι θετικό για όλο το οικοδόμημα της κολύμβησης. Ο Σύλλογος είναι αρωγός στις αποστολές, όχι μόνο στο οικονομικό κομμάτι, αλλά με διάφορους τρόπους βοηθά στην εύρυθμη λειτουργία του Τμήματος».
Σε ό,τι αφορά τα αγωνιστικά, ο κ. Τζιλιβάκης δηλώνει: «Φέτος έχουμε μία ομάδα η οποία χαρακτηρίζεται σαν καινούργια. Τα μεγάλα παιδιά, όπως η Ντουντουνάκη, ο Ντουσάκης, ο Κτενιαδάκης έχουν σταματήσει. Υπάρχει μια δεύτερη φουρνιά πολύ καλών κολυμβητών οι οποίοι έχουν μπει σε ρυθμό πανελληνίων εξετάσεων. Κρατώντας τη μαγιά των παλιών κολυμβητών, μαζί με τα καινούργια παιδιά, περιμένουμε να δούμε τα πρώτα αποτελέσματα. Ευελπιστούμε μέσα από τους χειμερινούς αγώνες να δούμε την πορεία αυτών των παιδιών, την αφομοίωση της προπονητικής προσπάθειας που έχουν κάνει μαζί μου τους τελευταίους 8 μήνες. Για τα πιο μεγάλα παιδιά, οι αγώνες δίνουν την ευκαιρία να φανεί σε τι επίπεδο είμαστε και τι μπορούμε να διορθώσουμε ενόψει του καλοκαιρινού πρωταθλήματος.
Το καινούργιο στοιχείο είναι ότι φέτος αναβίωσε το σχολικό πρωτάθλημα. Στο  χειμερινό πρωτάθλημα κατηγοριών θα διεξαχθεί η α’ και η β’ φάση και οι 16 καλύτεροι χρόνοι θα πάνε στην ΟΠΕΝ. Αυτό μας αιφνιδίασε γιατί ήταν μια απόφαση που πάρθηκε πολύ γρήγορα, χωρίς να έχουμε ενημέρωση. Υπήρξε μεγάλη πίεση, όπως πληροφορήθηκα, από την Ομοσπονδία προς το Υπουργείο Παιδείας για την αναβίωση του σχολικού πρωταθλήματος. Έστω και με αυτό τον τρόπο, ο οποίος δεν είναι σωστός, έγινε μία αναβίωση».
Να σημειωθεί ότι η εκδήλωση περιλάμβανε μεταξύ άλλων και λαχειοφόρο αγορά, καθώς ο Σύλλογος κατάφερε να συγκεντρώσει με τη βοήθεια διαφόρων επιχειρήσεων στα Χανιά, 136 δώρα. Ο Σύλλογος ευχαριστεί όλους όσοι συνέβαλλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης και εύχεται η χρονιά να εξελιχθεί, παρά τα μεγάλα προβλήματα, όσο το δυνατόν ανώδυνα.

\"IMG

\"IMG

\"IMG

Η κοπή πίτας του Συλλόγου Γονέων της Τεχνικής Κολύμβησης

Το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου θα κόψει την πίτα του ο Σύλλογος Γονέων της Τεχνικής Κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.
Η σχετική ενημέρωση του ΝΟΧ:

«Ο Σύλλογος Γονέων της Τεχνικής Κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων κόβει την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του, το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου στις 5 το απόγευμα στο κέντρο LA OLA (πρώην Χονολουλού). 
Ο Σύλλογος Γονέων καλεί όλους τους αθλητές, προπονητές, γονείς και φίλους που επιθυμούν να μοιραστούν μαζί του ευχές για το νέο έτος, να περάσουν ένα ευχάριστο απόγευμα και να συνδράμουν στην προσπάθειά του».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook