Τον Αντιπερειφερειάρχη για την Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου ανακοινώνει αύριο λίγο πριν το μεσημέρι (12:00) ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης Σεραφείμ Τσόκας.

Έτσι επιβεβαιώνεται πλήρως το ρεπορτάζ του flashnews.gr που έφερνε εδώ και καιρό τους δυο άντρες κοντά στον κοινό αγώνα για την Περιφέρεια Κρήτης.

Με την αυριανή ανακοίνωση, που ουσιαστικά σηματοδοτεί την αφετηρία ενός εξαιρετικά ενδιαφέροντος εκλογικού σχηματισμού, αναμένεται να ξεκινήσει μια νέα εποχή που αφορά τις αυτοδιοικητικές εκλογές τοπικά, αφού εκτός του συμβολικού χαρακτήρα που τονίζει την διακομματική συνεργασία και συστράτευση,υπάρχει και η ουσιαστική πλευρά της υπόθεσης που φαίνεται ότι θα παίξει σημαντικό ρόλο στην επιλογή των πολιτών στις εκλογές,σε μια μάχη που θα χει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.

Άλλωστε απ ότι φαίνεται, το διακομματικό άρωμα που επιθυμούν όλοι όσοι θα μετέχουν σ αυτήν τη διαδικασία σ ολόκληρο το Νησί, έχει αρχίσει να γίνεται απόλυτα αντιληπτό.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι σύντομα ο κύριος Τσόκας αναμένεται να εκπλήξει και με τα υπόλοιπα ονόματα που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο και στους τέσσερις Νομούς,αφού οι διεργασίες (τόσο από τον ίδιο προσωπικά όσο και από το επιτελείο του), αλλά και οι συμφωνίες με πρόσωπα απ όλους τους παραγωγικούς,κομματικούς και γεωγραφικούς χώρους, βρίσκονται σε εξαιρετικά προχωρημένο στάδιο και θα είναι ξεχωριστές.

Οι πρώτες πάντως αντιδράσεις που καταγράφονται ,για την φημολογούμενη εδώ και καιρό συνεργασία, που από αύριο λαμβάνει και επίσημο χαρακτήρα, από την τοπική κοινωνία είναι εξαιρετικά θετικές.

Κ.Σ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook