Μέγιστη τιμή για το Χανιώτικο ποδόσφαιρο και τον Πλατανιά αποτελεί η βράβευση της ΠΑΕ Πλατανιάς από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμοιβομένων Ποδοσφαιριστών.
Η τιμητική πλακέτα που απονεμήθηκε στον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Χανιώτικης ΠΑΕ Στέλιο Βαρουξάκη, είναι σημαντική διάκριση για τον σύλλογο που εκπροσωπεί τα Χανιά στη Super League, αφού αναγνωρίστηκε η υπεύθυνη και θετική στάση του Πλατανιά προς όλους τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους συνεργάζεται και ειδικά προς εκείνους που αποχωρούν, όπως αναφέρει σχετικά ο ΠΣΑΠ.
Ο Πλατανιάς αναφέρει σχετικά με τη βράβευση:

«Πολύ σημαντική και ουσιαστική διάκριση για την Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων, η οποία τιμήθηκε από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμοιβομένων Ποδοσφαιριστών (Π.Σ.Α.Π.) «για την υπεύθυνη και θετική στάση της προς όλους τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους συνεργάζεται, ειδικά δε προς εκείνους, οι οποίοι αποχωρούν απο την ομάδα της».

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της ετήσιας καθιερωμένης εκδήλωσης του Π.Σ.Α.Π., «Γιορτή του Ποδοσφαιριστή», που διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία χθες το βράδυ στο ξενοδοχείο Divani Caravel, στην Αθήνα.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων κ. Στέλιος Βαρουξάκης, ο οποίος παρέλαβε την τιμητική πλακέτα εκ μέρους της Διοίκησης της Χανιώτικης ομάδας από τα χέρια του προέδρου του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (Π.Σ.Α.Τ.) κ. Σωτήρη Τριανταφύλλου (φωτογραφία), ευχαρίστησε τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμοιβομένων Ποδοσφαιριστών για το γεγονός ότι αναγνωρίζει έμπρακτα το εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει στις σχέσεις της Π.Α.Ε. με τους ποδοσφαιριστές, τόσο με εκείνους που αγωνίζονται στην παρούσα φάση στην ομάδα, όσο και με εκείνους που αποχώρησαν κατά το παρελθόν.

Παράλληλα, ο κ. Βαρουξάκης ευχαρίστησε θερμά όλα τα μέλη της Διοίκησης της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων γι” αυτό το όμορφο και συγκινητικό «ταξίδι» των τελευταίων ετών, με το οποίο η ομάδα του Πλατανιά κατάφερε, χάρη στο εξαιρετικό οικογενειακό κλίμα και την πραγματικά ανιδιοτελή και αγαστή συνεργασία των μελών του Δ.Σ., να φτάσει να αγωνίζεται με επιτυχία στη Super League.

Την εκδήλωση συντόνισαν και παρουσίασαν οι δημοσιογράφοι της NOVA κα Λίλα Κουντουριώτη και κ. Ηλίας Βλάχος, οι οποίοι μίλησαν με θερμά λόγια για την κρητική κουλτούρα και φιλοξενία, που, όπως είπαν, αποτυπώνεται με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο τόσο στις σχέσεις της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων με τους ποδοσφαιριστές, όσο και στους εντός έδρας αγώνες της Χανιώτικης ομάδας στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook