Η Υρτακίνα έγινε η επόμενη ομάδα, μετά από Πλατανιά, Πανακρωτηριακό, Κισσαμικό, που πραγματοποίησε ημερίδα διαιτησίας προς επιμόρφωση των προπονητών, των παικτών και των παραγόντων της αναφορικά με τις τροποποιήσεις του κανονισμού διαιτησίας.
Μετά από σχετικό αίτημα της σελινιώτικης ομάδας στην Κάντανο βρέθηκαν ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Χανίων και της Ε.Δ./Ε.Π.Σ.Χ., αλλά και αντιπρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Βούρβαχης, μαζί με τον πρόεδρο του Σ.Δ.Π. Χανίων και μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας Παναγιώτη Γιαννακάκη. 
Ο κ. Γιαννακάκης ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τις τροποποιήσεις που αφορούν τον κανονισμό διαιτησίας, δίνοντας έμφαση σε αυτόν του οφσάιντ. 
Η ενημέρωση της ΕΠΣΧ αναφέρει:

«Μετά από σχετικό αίτημα της Υρτακίνας πραγματοποιήθηκε Ημερίδα διαιτησίας στην Κάντανο, όπου ο εκπαιδευτής 2ης κατηγορίας κ. Παναγιώτης Γιαννακάκης (Πρόεδρος του Σ.Δ.Π. Χανίων και Μέλος της Ε.Δ./Ε.Π.Σ.Χ.) ανέλυσε στον προπονητή, στους ποδοσφαιριστές και στους παράγοντες του σωματείου τις τροποποιήσεις του κανονισμού διαιτησίας.
Την Ημερίδα χαιρέτισε ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Χανίων και Αντιπρόεδρος της Ε.Π.Ο. κ. Γεώργιος Βούρβαχης, ο οποίος συνοδευόταν από τον Ταμία της Ένωσης κ. Σταύρο Χατζηδημητρίου.
Την Ε.Π.Σ.Χ. και την Ε.Δ./Ε.Π.Σ.Χ. για την αποδοχή του αιτήματος της Υρτακίνας ευχαρίστησε κατά την ομιλία του ο πρόεδρος της ομάδας κ. Ευάγγελος Φιωτάκης».

Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook