Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Ιωάννου διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά, ένα Αποκριάτικο Περίπατο με θέμα «Ο ΓΑΜΟΣ».

Ο Αποκριάτικος Περίπατος θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014 και δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι κάτοικοι του Αγίου Ιωάννου καθώς επίσης και οι φίλοι του Πολιτιστικού Συλλόγου.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

\”Θα συγκεντρωθούμε στo «ΠΑΡΚΟ Μ.ΑΣΙΑΣ» στις 15:30 το απόγευμα. Θα γίνει ένας περίπατος (διάρκειας περίπου 1 ώρας) σε δρόμους και πλατείες του Αγ. Ιωάννου και θα καταλήξουμε ξανά στο σημείο αφετηρίας όπου θα συνεχίσουμε τη γιορτή με μουσική και χορό.

Συγκεκριμένα η πορεία που θα ακολουθήσουμε έχει ως εξής:

ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΠΑΡΚΟ «ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ»
Οδ. ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ
Οδ. ΕΡΜΗ
Οδ. ΕΥΑΓΓ. ΧΑΤΖΑΚΗ
ΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΙΚΟ ΚΟΜΒΟ Λ.Κνωσσού
Οδ. ΚΑΚΡΙΔΗ
Οδ. ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ
Οδ. ΘΑΝΑΣΗ ΣΚΟΥΛΑ
ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΑΡΚΟ «ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ»

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετέχουν είτε σε ομάδες είτε ατομικά.

ΟΛΟΙ ΜΑΣΚΑΡΕΜΕΝΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΗΛΙΚΙΑΣ.

Οι ομάδες καλό θα είναι να αυτοσχεδιάσουν πάνω στο θέμα «Ο ΓΑΜΟΣ» παίρνοντας έμπνευση από την επικαιρότητα και την Κρητική παράδοση.

Η αμφίεση της ομάδας δεν είναι απαραίτητο να είναι κάτι το εξεζητημένο. ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΤΕ έξυπνα με ότι διαθέτει ο καθένας. Σκοπός είναι να ξεφύγουμε από τα τετριμμένα!

Πάρτε μαζί σας σφυρίχτρες, τύμπανα, αυτοσχέδια μουσικά όργανα από πλαστικό ή μέταλλο (μπουκάλια, μαγειρικά σκεύη αλουμινίου) κ.λ.π.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος έχει φροντίσει να υπάρχει τρενάκι για όλους όσους δεν μπορούν ή δεν θέλουν να ακολουθήσουν την πορεία πεζοί.

Όσοι διαθέτουν ποδήλατο μπορούν να συμμετέχουν μεταμφιέζοντας και το όχημα, αν το επιθυμούν.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook