Με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης- Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου θα πραγματοποιηθούν οι αποκριάτικες εκδηλώσεις «5ο παιδικό κυνήγι κρυμμένου θησαυρού (9-12 ετών)» και «12ο Κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού» στο πλαίσιο των καρναβαλικών εκδηλώσεων του Δήμου Ηρακλείου.

Την φετινή διοργάνωση έχει αναλάβει η ομάδα δράσης «Άστεγοι Λύται» που αποτελείται από 20 εθελοντές.

Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει, δηλώσεις συμμετοχής- πληροφορίες στο διαδίκτυο : http://www.astegoilytai.gr/

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Κυριακή 16 Φεβρουαρίου – Πάρκο Γεωργιάδη

5ο ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ ΚΡΥΜΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ (9 ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ)

Συνάντηση των ομάδων και των συνοδών τους στη Λότζια στις 10:30 το πρωί

• Ώρα 11:00 ξεκινάει η παρέλαση των ομάδων από Λιοντάρια – 1821 – Πλατεία Κορνάρου – Αβέρωφ – Πάρκο Γεωργιάδη. Μπροστά η Φιλαρμονική του Δήμου, ακολουθούν το Λύκειο Ελληνίδων με το γαϊτανάκι, οι ξυλοπόδαροι του ΟΜΜΑ studio (5 άτομα), οι ομάδες και οι συνοδοί τους.

• Έναρξη του 5ου Παιδικού Κυνηγιού του Κρυμμένου Θησαυρού στο περιφραγμένο Πάρκο Γεωργιάδη. Διοργάνωση: «Άστεγοι Λύται».

• Τα παιχνίδια θα συνεχιστούν για όλα τα παιδιά στη Λ. Δημοκρατίας μπροστά από το Πάρκο Γεωργιάδη και το άγαλμα του Ε. Βενιζέλου.

Θα χορέψουν οι ομάδες από σχολές μοντέρνου χορού της πόλης μας.

\"\"

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου

Ώρα έναρξης 10:30 το πρωί

12ο ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ ΚΡΥΜΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ (στο Δημαρχείο)

Η περσινή νικήτρια ομάδα «Άστεγοι Λύται» ανακοινώνει τον εναρκτήριο γρίφο και το παιχνίδι ξεκινά. Οι ομάδες είναι σε συνεχή επαφή με τα στρατηγεία τους και έχουν ενημέρωση από ραδιοφωνικούς σταθμούς που συνεργάζονται με τους οργανωτές .

Η αναζήτηση διαρκεί όλη μέρα και επεκτείνετε σε κάθε σημείο της πόλης.

Στις 19:30 (περίπου) θα γίνει η τελετή λήξης του παιχνιδιού, οπότε και θα βραβευθεί η νικήτρια ομάδα και ανανεώνεται το ραντεβού για το ΚΑΣΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ του 2015.

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook