Για ακόμα μια χρονιά στα Χανιά θα πραγματοποιηθούν σημαντικοί ποδηλατικοί αγώνες τους οποίους και διοργανώνουν από κοινού ο Α.Ο. Κύδων και ο Π.Ο. Τάλως Χανίων από Παρασκευή 13 έως και Κυριακή 15 Μαΐου. Οι διοργανωτές των «Βενιζελείων 2011» και του «Μάχη Κρήτης» στην συνέντευξη τύπου της Τετάρτης (11/5) στο Δημαρχείο Κισάμου δήλωσαν πανέτοιμοι και για την όσο δυνατόν καλύτερη διεξαγωγή των αγώνων, που προβάλουν όχι μόνο την πόλη των Χανίων αλλά και τις ομορφιές διαφόρων χωριών του Νομού.

 

Στην διαδικασία αυτή μίλησαν καταρχήν ο αντιδήμαρχος Κισάμου κ. Μιχαήλ Μουντάκης και ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Κισάμου κ. Μιχαήλ Θεοδωρογλάκης που θα φιλοξενήσουν ουσιαστικά τους αγώνες τις δυο πρώτες μέρες και δήλωσαν πανέτοιμοι για αυτό το γεγονός.
Μετέπειτα τον λόγο πήραν ο πρόεδρος του Τάλω Χανίων, Γιάννης Κοπανάκης, ο πρόεδρος του Α.Ο. Κύδων, Στέφανος Λυραντωνάκης, το μέλος του συλλόγου γονέων αθλητών του τμήματος ποδηλασίας του Κύδωνα καθώς και η έφορος του ίδιου τμήματος Δήμητρα Μπικουβαράκη, όπου αναφέρθηκαν στις λεπτομέρειες του αγώνα και στον τρόπο διεξαγωγής τους.

Η συμμετοχή και φέτος θα είναι μεγάλη αφού θα συμμετάσχουν 100 αθλητές και 17 ομάδες συνολικά. Τρείς επαγγελματικές ομάδες από την Ελλάδα, μία από την Σερβία και από την Αλβανία θα δώσουν το «παρών» στους αγώνες καθώς και όλοι οι Έλληνες πρωταθλητές.

Χορηγός επικοινωνίας είναι το FlashNews.gr

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook