Σεϊντά Γιλντιρίμ. Οποιον φάκελο ηχηρής υπόθεσης, στην Τουρκία, με πρωταγωνιστές μαφιόζους, νονούς της μαφίας, εγκληματίες και σελέμπριτις και αν ανοίξει κανείς, θα δει να γράφεται αυτό το όνομα. Οχι ως εμπλεκόμενης στην υπόθεση, αλλά ως συνήγορος των κατηγορουμένων. Η ίδια δικηγόρος επελέγη από τον Αγγελο Φιλιππίδη για να τον υπερασπιστεί και να τον εκπροσωπήσει στην Τουρκία.

Η μελαχρινή όμορφη Τουρκάλα, με τη φήμη της σκληρής ποινικολόγου, βρίσκεται συνεχώς στην επικαιρότητα λόγω του πελατολογίου της. Συνήγορος του «βασιλιά της ελιάς» Ερολ Εβκιλ, ενός Τούρκου επιχειρηματία που έχει εμπλακεί σε υπόθεση φόνου και ξεπλύματος βρώμικου χρήματος, του Ρεζά Ζαράμπ, του Αζέρου επιχειρηματία που φέρεται ως ο άνθρωπος-κλειδί του σκανδάλου διαφθοράς που ξέσπασε στην Τουρκία.

Ακόμα και του του διαβόητου Αλαντίν Τσακιτζί, που έχει καταφέρει να συνδέσει το όνομά του με τη μαφία, τους «Γκρίζους Λύκους», αλλά και τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες, τη ΜΙΤ και σύμφωνα με το Ethnos.gr, έχει κατηγορηθεί για διάφορες δολοφονίες μεταξύ των οποίων και της πρώην γυναίκας του. Με τον τελευταίο, μάλιστα, κυκλοφορούσε έντονα η φήμη ότι πέρα από συνήγορός του, ήταν και σύντροφός του κάτι που, όμως, ο Τσακιτζί διέψευδε. 

Πέρα από «νονούς», η Γιλντιρίμ, έχει αναλάβει την εκπροσώπηση και σελέμπριτι της γείτονος χώρας, όπως για παράδειγμα, της εκρηκτικής ξανθιάς παρουσιάστριας και τραγουδίστριας, Σεντά Σαγιάν.

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

iefimerida.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook