Ανακοίνωση μέσα από την οποία γνωστοποιούν ότι θα κινηθούν νομικά για να διασφαλίσουν τα οφειλόμενα από την διοίκηση εξέδωσαν πριν την έναρξη του φιλικού της Τετάρτης (11/5) με τον Εργοτέλη οι ποδοσφαιριστές του Α.Ο.Χ. Μέσα σε αυτήν κάνουν λόγο για «ψεύτικες υποσχέσεις» από την πλευρά της διοίκησης και για την απόφαση τους να κινηθούν νομικά για τα δεδουλευμένα τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών του Α.Ο. Χανιά

«Ύστερα από το τέλος της σεζόν αλλά και των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας, θέλουμε με αυτόν τον τρόπο να εκφράσουμε την απογοήτευσή μας προς την διοίκηση της ομάδας για τις ψεύτικες υποσχέσεις που μας έδωσε όσον αφορά τις οικονομικές μας απολαβές και τις οποίες ως γνωστόν ποτέ δεν λάβαμε. Εμείς σαν ποδοσφαιριστές μα και το τεχνικό team φυσικά μαζί με εμάς, κάναμε το καθήκον μας ως επαγγελματίες πλέον παίκτες του Α.Ο.Χ. και τιμήσαμε την φανέλα, τους φιλάθλους αλλά και την ιστορία της ομάδας αυτής, παρά τα αρκετά έως πολλά προβλήματα που υπήρχαν και υπάρχουν στον σύλλογο.
Δυστυχώς ξεπεράσαμε τα όρια μας και πλέον οδηγούμαστε, ο καθένας από μας, να κινηθούμε  νομικά για τα δεδουλευμένα μας, ελπίζοντας να βρεθούν άνθρωποι με όραμα που θα αναλάβουν την ομάδα και θα βγάλουν από το αδιέξοδο τον Α.Ο.Χ., χτίζοντας έναν αθλητικό ποδοσφαιρικό σύλλογο που όλοι ονειρεύονται.

Υ.Γ.: Η παρούσα ανακοίνωση δεν περιλαμβάνει όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου. Ο κόσμος γνωρίζει.

                                                                                                                                Καλό Καλοκαίρι».

 

Λευτέρης Αντωνακάκης