Ο Πλατανιάς δεν μπόρεσε να σταθεί εμπόδιο στη νικηφόρα πορεία του Πανθρακικού, που πανηγύρισε την έκτη συνεχόμενη νίκη του στην Κομοτηνή.
Οι Ακρίτες σε ένα ισορροπημένο ματς που έδειχνε ότι θα έληγε ισόπαλο, κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με το γκολ του Λαδάκη στο 70\’.
Οι \”ερυθρόλευκοι\” έφτασαν μία… ανάσα από την ισοφάριση στο 89\’ με τον Βλαχοδήμο και στις καθυστερήσεις με τον Τόρες, που επιστρατεύτηκε στο τέλος αλλά έχασε μοναδική ευκαιρία να χαρίσει το βαθμό στην ομάδα του.




Φάσεις-γκολ

6\’ Σέντρα-σουτ του Παπαγεωργίου η μπάλα δίπλα από την εστία του Γιωργαλλίδη.
30\’ Σέντρα του Ντιόγκο, κεφαλιά του Μολίνα και ο Ιγκόρ με προβολή στέλνει τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
42\’ Αδύναμο σουτ του Κατάι μπλοκάρει εύκολα ο Αθανασιάδης.
56\’ Σουτ του Γουνδουλάκη από πλάγια θέση μπλοκάρει χωρίς πρόβλημα ο Αθανασιάδης. 
61\’ Μακρινό σουτ του Ρομέου η μπάλα δίπλα από την εστία. 
64\’ Φάουλ του Μενδρινού,κεφαλιά του Σιαλμά άουτ. 
70\’ ΓΚΟΛ: Σουτ του Λαδάκη, η μπάλα χτυπάει στην πλάτη του Φαΐσκα και με τη \”συνδρομή\” του οριζόντιου δοκαριού \”αναπαύεται\” στο εντός της εστίας του Γιωργαλλίδη. 
73\’ Κόρνερ του Μπαϊκαρά, Ιγκόρ και Σαμπάτ δεν μπορούν να βρουν τη μπάλα και να τη στείλουν στην εστία. 
75\’ Σουτ του Τζάνη μπλοκάρει με δεύτερη προσπάθεια ο Γιωργαλλίδης.
89\’ Ο Μενδρινός έστρωσε σε φάουλ στον Βλαχοδήμο, που σούταρε, στέλνοντας τη μπάλα ελάχιστα έξω από το κάθετο δοκάρι της εστίας του Αθανασιάδη.
90+4\’ Φάση διαρκείας στα \”καρέ\” του Πανθρακικού, με τον Μενδρινό να κάνει σέντρα-σουτ και τον Τόρες από θέση βολής να μην βρίσκει τη μπάλα όπως θα ήθελε, στέλνοντας την εκτός εστίας.

Πανθρακικός (Άκης Μάντζιος): Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Σαρακατσάνος, Ιγκόρ, Ντιόγκο, Λαδάκης, Τζάνης (81’ Τριανταφύλλου), Εμπόου, Μολίνα (55’ Μπαϊκαρά), Ρομέου (84’ Χασομέρης), Σαμπάτ 
Πλατανιάς (Νίκος Αναστόπουλος): Γιωργαλλίδης, Ινκούμ, Φερνάντες, Αγκιλέρα, Φαΐσκα, Δημήτρης (46’ Μπέλιτς), Καζναφέρης (74’ Τόρες), Μενδρινός, Σιαλμάς, Κατάι (46’ Γουνδουλάκης), Βλαχοδήμος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook