Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Χανίων, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 29/1/2014, στο χώρο του 1ου Γυμνασίου, όπου και στεγάζεται. Την πίτα ευλόγησε ο πατέρας Στυλιανός, ο οποίος ευχήθηκε υγεία, αγάπη και καλή πρόοδο σε όλους.

Ακριβοί προσκεκλημένοι τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση: Η κ. Χρ. Χατζηδάκη, Αντιδήμαρχος Παιδείας, ο κ. Βογιατζόγλου, Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής του νομού, οι κ. Καρτσωνάκη, Υπεύθυνη Εκπαίδευσης του Κέντρου δια Βίου Μάθησης Χανίων και κ. Ελληνάκη, η κ. Αλέκα Πατσιά, Διευθύντρια του 1ου Γυμνασίου, ο κ. Ηλ. Κυριακόπουλος, Υπεύθυνος Δημοσίων σχέσεων, από τους Γιατρούς του Κόσμου, καθώς και η κ. Κ. Παπαδογιαννάκη, μέλος του ΚΠΕ Βάμου.

Η Διευθύντρια του ΣΔΕ κ. Σ. Τριανταφύλλου ευχήθηκε στους εκπαιδευόμενους και στους εκπαιδευτές μια δημιουργική χρονιά, με υγεία και δύναμη, επισημαίνοντας για ακόμη μία φορά ότι θα βρίσκεται στο πλευρό τους, για την αντιμετώπιση των όποιων ζητημάτων προκύπτουν.

Οι εκπαιδευόμενοι, οι οποίοι είχαν ετοιμάσει μια ωραία γιορτή, με πλούσιο κέρασμα, ευχαριστούν θερμά τον κ. Γιάννη Βλεπάκη, DJ, που αφιλοκερδώς κάλυψε μουσικά την εκδήλωση και συνετέλεσε στην επιτυχία της. Οι νικητές της βραδιάς κέρδισαν από μια εξαιρετική εικόνα, φιλοτεχνημένη από τους μαθητές του σχολείου, καθώς και ένα στυλό.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook