Από την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου, και κάθε Παρασκευή 6-8 το απόγευμα θα υλοποιείται ομάδα επιμόρφωσης και ενημέρωσης γονέων στο Δημοτικό Σχολείο Βρυσών.

Το πρόγραμμα παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ, και ολοκληρώνεται σε δέκα συνολικά συναντήσεις. Σκοπός του είναι η ψυχολογική υποστήριξη των γονέων, ώστε να μπορέσουν να ανταποκριθούν με επιτυχία στο σύνθετο και δύσκολο ρόλο τους όπως αυτός διαμορφώνεται στις σύγχρονες κοινωνικοοικονομικές συνθήκες.

Την ομάδα θα συντονίσει η Ψυχολόγος Δέσποινα Βασαλάκη και σε αυτήν θα συμμετάσχουν όσοι γονείς έχουν συμπληρώσει τη σχετική αίτηση ή έχουν επικοινωνήσει τηλεφωνικά με την υπεύθυνη στο 6932211303.

Το εν λόγω έργο εντάσσεται στο Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π (Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση) του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με τίτλο Πράξεων «Σχολές Γονέων ΑΠ7, ΑΠ8 και ΑΠ9» και συγχρηματοδοτείται από το Ε.Κ.Τ. (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και το Ελληνικό Δημόσιο.

Για την οργάνωση της ομάδας ήταν σημαντική η υποστήριξη της Διευθύντριας και του εκπαιδευτικού προσωπικού του Δημοτικού Σχολείου και του Nηπιαγωγείου Βρυσών, των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού και του Νηπιαγωγείου, του Κεπ Βρυσών και του Δήμου Αποκορωνα.

Για πληροφορίες και εγγραφές απευθυνθείτε στην Υπεύθυνη Σχολής Γονέων στο Νομό Χανίων, Ψυχολόγο, Κτιστάκη Μαρία, Τηλ.6932211303, Εmail: [email protected] και την ιστοσελίδα www.facebook.com/sholesgoneonchanion

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook