Πριν από την σέντρα, το παιχνίδι ήταν δύσκολο με τον ΟΦΗ να πηγαίνει στην Θεσσαλονίκη χωρίς τους Ζόρο, Κάλαϊτζιτς, Παπάζογλου.

Οι απουσίες δεν φάνηκαν για 60 λεπτά αφού ο ΟΦΗ έκανε εξαιρετική εμφάνιση ωστόσο τα τραγικά λάθη στην άμυνα έφεραν την βαριά ήττα με 5-0!

Το τελικό σκορ πάντως δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα αφού ο ΟΦΗ ήταν εξαιρετικός για 60 λεπτά, είχε φάσεις για να ισοφαρίσει μετά το γκολ του Αθανασιάδη στο 5’ όμως τα παιδικά λάθη στην άμυνα έφεραν τα γκολ που έγραψαν το τελικό σκορ.

Ο Σα Πίντο απόντος του Ζόρο, έδωσε φανέλα βασικού στον Μπαρέιρο που ήταν μέσα στα 3 γκολ του ΠΑΟΚ με αποτέλεσμα να κάνει ένα πολύ κακό ντεμπούτο με την φανέλα του ΟΦΗ. Ο ΟΦΗ για 60 λεπτά δεν ήταν κακός, κατάφερε να αδικήσει την συνολική του εικόνα στην Τούμπα αφού το τελικό σκορ είναι εκείνο που μένει και το οποίο έγραψε την πιο βαριά ήττα στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Σα Πίντο δεν άλλαξε την συνταγή των προηγούμενων αγώνων και λόγω των απουσιών έβαλε τον Μπούρμπο στα χαφ προκειμένου να ελέγξει τον ρυθμό.

Για 60 λεπτά ο ΟΦΗ έκανε μια αψεγάδιαστη εμφάνιση και αν και ήταν πίσω στο σκορ με 1-0 πίεζε τον ΠΑΟΚ για να ισοφαρίσει χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες. Ωστόσο για 30 λεπτά, ο ΠΑΟΚ εκμεταλλεύτηκε στο έπακρον τα παιδικά λάθη στην άμυνα και σε 15 λεπτά το εύθραυστο 1-0, έγινε 3-0 για να έρθουν ακόμα δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο.

athleticradio.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook