Στο πόσο σημαντική είναι η νίκη της ομάδας τους επι τη Βέροιας, στο παιχνίδι που έγινε σήμερα (5/2) στο Παγκρήτιο, στάθηκαν σε δηλώσεις τους μετά τον αγώνα ο Γιώργος Σαρρής και ο Μπόρισλαβ Γιοβάνοβιτς.

Αναλυτικά τα όσα είπαν οι δυο ποδοσφαιριστές:

Γιώργος Σαρρής:«Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη. Με τη Βέροια ήμασταν κοντά στη βαθμολογία και γι\’ αυτό αυτή η νίκη αξίζει έξι βαθμούς. Έπρεπε να κερδίσουμε για να δώσουμε συνέχεια απ\’ την προηγούμενη αγωνιστική. Στο πρώτο μέρος η μία ομάδα μάθαινε την άλλη γιατί κάθε ματς είναι ξεχωριστό. Στην επανάληψη μπήκαμε δυνατά, πιέσαμε, κρατούσαμε την μπάλα και χτυπήσαμε στα κενά. Είναι πολύ δύσκολο με την κακή κριτική να είναι βαριά τα πόδια και κάποιες φάσεις δεν μετουσιώνονται σε γκολ. Στα τελευταία παιχνίδια είμαστε τυχεροί».

Μπόρισλαβ Γιοβάνοβιτς:«Δεν παίξαμε πολύ καλά στο πρώτο μέρος αλλά στην επανάληψη ανεβάσαμε την απόδοσή μας και σκοράραμε και εκεί τελείωσε το παιχνίδι. Ο προπονητής μας είπε ότι είμαστε καλή ομάδα με ποιότητα και πως μπορούμε για τη νίκη. Παίξαμε με πάθος και πίεση και είναι μία πολύ σημαντική νίκη».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook