Λόγια που περιγράφουν τη μαγεία που νιώθουν εκείνοι που διασχίζουν το επιβλητικό τοπίο και αμέσως μετά σε πρώτο πλάνο η άγρια ομορφιά των ίδιων των Λευκών Ορέων.

Η κρητική φύση απλώνεται στα πόδια τους, στα δύσκολα μονοπάτια που εκείνοι επιλέγουν να ακολουθήσουν παρασυρμένοι από τη γοητεία της ορεινού τόπου.

Ήθελαν λοιπόν να αιχμαλωτίσουν (όσο μπορεί να γίνει αυτο) λίγες εικόνες και λίγες στιγμές από αυτό που ζουν και βλέπουν όταν διασχίζουν τον όγκο των Λευκών Ορέων.

Η ιδέα γεννήθηκε από μέλη του ορειβατικού συλλόγου Χανίων που είναι ταυτόχρονα και μέλη του κινηματογραφικού εργαστηρίου στα Χανιά.

Στόχος, η δημιουργία ενός βίντεο στο οποίο να καταγράφονται στιγμές από τη διαδρομή που διανύουν κατά την διάσχιση των Λευκών Ορέων.

Αρχικά η προσπάθεια ξεκίνησε με 10 μέλη του ορειβατικού συλλόγου, γρήγορα όμως προστέθηκαν και αλλα μέλη που συμμετείχαν στις εκδρομές.

Πήραν στους ώμους τον απαραίτητο εξοπλισμό και παράλληλα με την ανάβαση στα ανοιξιάτικα Λευκά Όρη έκαναν και τα γυρίσματα.

Το αποτέλεσμα της συνεργασίας του Ορειβατικού Συλλόγου Χανίων με το Κινηματογραφίκό Εργαστήρι Χανίων, ήταν κάτι παραπάνω από 15 λεπτά εικόνων στις οποίες ξεδιπλώνεται η ομορφιά των Λευκών Ορέων ή μήπως Ωραίων;!

Δείτε το βίντεο

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook