Θρασύτατη κλοπή συνέβη χθες το πρωί σε γειτονιά της Αμαλιάδας, όταν άγνωστος ή άγνωστοι, μπήκαν σε κατοικία από μπαλκονόπορτα, αφού πρώτα σήκωσαν και την… σήτα και ενώ η ιδιοκτήτρια έπλενε πιάτα στην κουζίνα, διέσχισαν σχεδόν όλο το σπίτι και από το ένα από τα υπνοδωμάτια, άρπαξαν χρυσαφικά, ρολόγια, 6 λίρες και το ποσό των 250 ευρώ και έφυγαν σαν κύριοι από εκεί που είχαν μπει!

Η κλοπή συνέβη μετά τις 9 το πρωί, σε μια μάλιστα πυκνοκατοικημένη γειτονιά και κανείς φαίνεται δεν αντελήφθη το παραμικρό. Ο δράστης ή οι δράστες, ανέβηκαν στο μπαλκόνι που βρίσκεται στο πλαϊνό μέρος του σπιτιού και πιθανότατα άκουσαν ότι η ιδιοκτήτρια έπλενε πιάτα, έχοντας και μισόκλειστη την πόρτα της κουζίνας.

Με θράσος, διέσχισαν χολ και σαλόνι και έφτασαν στο υπνοδωμάτιο, όπου άρχισαν να ψάχνουν κάθε σημείο. Τελικά, δεν δυσκολεύτηκαν να βρουν δαχτυλίδια, καδένες, βέρες, βαφτιστικούς σταυρούς, 6 λίρες και άλλα αντικείμενα χρηματικής, αλλά και συναισθηματικής αξίας, καθώς και μέσα σε μια τσάντα το ποσό των 250 ευρώ.

Λίγο αργότερα η ιδιοκτήτρια του σπιτιού, σοκαρισμένη έβλεπε το δωμάτιο αναστατωμένο και πολλά από τα αντικείμενα της οικογένειας να έχουν κάνει «φτερά». Στην κατοικία έφτασαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας, ενώ αστυνομικοί της σήμανσης έλαβαν δακτυλικά αποτυπώματα.

Πηγή: eproini.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook