Με οκτώ αθλητές και αθλήτριες πρόκειται να εκπροσωπηθεί η Γ.Ε.Η. στο Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ξιφασκίας Εφήβων-Νεαωίδων, που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 8-9/2/2014 , στις εγκαταστάσεις του Ο.Α.Κ.Α., στην Αθήνα.

Αναλυτικά, θα αγωνιστούν στο όπλο της Σπάθης Εφήβων ο Μάρκος Χρυσοφάκης και ο Μάνθος Σπυρόπουλος, στη Σπάθη Νεανίδων η Γιούλη Παρασύρη, η Διαμαντένια Μπερταχά και η Ειρήνη Δερμιτζάκη ενώ στο όπλο του Ξίφους Μονομαχίας Εφήβων ο Μιχάλης Βαρδάκης, ο Βαγγέλης Κουτσογιαννάκης και ο Στέλιος Παπαδάκης.

Οι παραπάνω αθλητές και αθλήτριες θα αγωνιστούν το Σάββατο στα ατομικά και την Κυριακή στα ομαδικά αγωνίσματα.

“Τα παιδιά έχουν δουλέψει σκληρά από την αρχή της σαιζόν. Προπονούνται συστηματικά με τους Μιχάλη Πασαδάκη και Άρη Πεδιαδιτάκη ενώ τον τελευταίο καιρό στην προετοιμασία τους συνέβαλε και ο πολύ έμπειρος προπονητής Τεοντόρ Ντουντάκοβ. Και οι τρεις δηλώνουν αισιόδοξοι για την απόδοση των παιδιών στους αγώνες. Ελπίζουμε να έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα. Όλη η ομάδα της Γ.Ε.Η. τους εύχεται καλή επιτυχία.

Επίσης επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε την ANEK-SUPERFAST FERRIES για την πολύτιμη στήριξη της στις μετακινήσεις σε αγώνες εκτός Κρήτης των αποστολών του συλλόγου μας ”

Τέλος ενημερώνουμε, όσους επιθυμούν να γνωρίσουν το άθλημα της Ξιφασκίας, ότι ο σύλλογος μας λειτουργεί τμήματα για όλα τα όπλα και τις ηλικίες στο Παγκρήτιο Στάδιο-θύρα 6 ( τηλ.6951922671-κ.Γιάννης Μητάκης )και στο Κλειστό Γυμναστήριο Αρχανών (τηλ.6974828302-κ.Αντώνη Παπαδάκη).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook