Εκδήλωση αφιερωμένη στο Ναύαρχο Παύλο Κουντουριώτη , συνδιοργανώνουν η Π.Ε. Χανίων με την Ι.Μ. Κυδωνίας & Αποκορώνου, το Ιστορικό Αρχείο Κρήτης και το Ναυτικό Μουσείο Κρήτης.

Πρόκειται για την παρουσίαση του βιβλίου του Αριστείδη Γ. Διαμαντή με τίτλο “Ναύαρχος Παύλος Κουντουριώτης (1855 – 1935) μία ψυχογραφική προσέγγιση” που εξέδωσε το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού οποία θα πραγματοποιηθεί την

Η παρουσιάση θα γίνει την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου στις 19.00 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων.

Το βιβλίο θα παρουσιάσει ο Ευστ. Ν. Σταθόπουλος αρχιπλοίαρχος(Ι) Π.Ν. ε.α. ομοτ. καθηγητής Παν. Κρήτης και θα συμμετέχει η χορωδία των Εκπαιδευτηρίων “Θεοδωροπούλου”, όπου θα αποδώσει το απόσπασμα από το έπος “Κρητικοπούλα” του Χατζημιχάλη Γιάνναρη.

Την εκδήλωση θα συντονίζει ο κ. Σήφης Μαρκάκης ειδ. συνεργάτης Περιφερειακής Ενότητας Χανίων. Τα έσοδα από την πώληση θα διατεθούν για την συνέχιση – αποπεράτωση του έργου ξενώνος – ασθενών στο Νοσοκομείο Χανίων.

Την εκδήλωση διοργανώνουν η Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου, η Περιφέρεια Κρήτης – η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, το Ιστορικό Αρχείο Κρήτης και το Ναυτικό Μουσείο Κρήτης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook