Την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψαν τα μέλη του ΚΑΠΗ την Πέμπτη το μεσημέρι στην Πόμπια. Εκτός από τη Δήμαρχο κ. Μαρία Πετρακογιώργη Ανυφαντάκη, στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Δουλγεράκης Γιώργος, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΦ κ. Κουλεντάκης Γιάννης, καθώς και ο Πρόεδρος του Π.Σ. Πόμπιας κ. Φουστανάκης Γιώργος, που ευχήθηκαν στα μέλη του ΚΑΠΗ μια καλή και δημιουργική χρονιά, εκφράζοντας την αισιοδοξία τους για το νέο έτος. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην όμορφη εκδήλωση που επιμελήθηκαν αποκλειστικά τα μέλη του ΚΑΠΗ, είχαν ετοιμαστεί παραδοσιακά σκευάσματα, ενώ παραβρέθηκε αρκετός κόσμος.
Η κ. Πετρακογιώργη στην ομιλία της αναφέρθηκε στις πολλαπλές δυσκολίες που περνούν οι Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με τις περικοπές των κρατικών πόρων, αλλά εξέφρασε την πεποίθηση ότι η νέα χρονιά θα είναι δημιουργικότερη, ανακοινώνοντας επίσης την έγκριση χρηματοδότησης από συγκεκριμένο πρόγραμμα για την ανάπλαση της πάνω πλατείας και των γύρω δρόμων του Ιστορικού οικισμού.
Τέλος, όλοι οι παραβρισκόμενοι επαίνεσαν για μια ακόμη φορά την προσπάθεια που γίνεται από τα μέλη του ΚΑΠΗ και ανανέωσαν το ραντεβού με όλους για τον επόμενο χρόνο, ευχόμενοι υγεία προς όλους. Στο περιθώριο της εκδήλωσης ακολούθησε ένα μικρό κέρασμα με τα παραδοσιακά εδέσματα που ετοίμασαν οι γυναίκες, μέλη του ΚΑΠΗ, ενώ το φλουρί κατά τη διάρκεια κοπής της πίτας, κέρδισε η κ. Πιλατάκη Ευαγγελία, η οποία έλαβε από τα χέρια της Δημάρχου ένα γούρι για το νέο έτος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook