Επετειακή εκδήλωση για τα 20 χρόνια λειτουργίας της πραγματοποιεί την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου η Ηράκλεια Πρωτοβουλία.

Η ανακοίνωση αναλυτικά αναφέρει:

Το Μάιο του 2014 η Ηράκλεια Πρωτοβουλία συμπληρώνει είκοσι χρόνια αδιάκοπης λειτουργίας.
Η φυσιογνωμία της ως ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης και η χρονική διάρκεια της δράσης της, καθιστά το γεγονός αυτό μοναδικό στα χρονικά της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Αυτή η χρονική στιγμή συμπίπτει με τις ερχόμενες Δημοτικές Εκλογές.
Με την ευκαιρία αυτής της επετείου, η Συντονιστική Επιτροπή αποφάσισε να προσκαλέσει προσωπικά όλους όσοι διετέλεσαν μέλη των Συντονιστικών Επιτροπών, υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και μέλη της Ηράκλειας Πρωτοβουλίας, σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 7:00 μμ, στη δημοτική αίθουσα της παλιάς Λαχαναγοράς.
Ο χαρακτήρας της εκδήλωσης είναι επετειακός, με έκθεση φωτογραφιών και γενικότερων αναφορών στις δραστηριότητες της παράταξης, κυρίως όμως επιζητούμε την ανταλλαγή απόψεων και την ψύχραιμη αποτίμηση της πορείας μας κατά τη διάρκεια αυτής της εικοσαετίας, με διερεύνηση όλων των θετικών και αρνητικών πλευρών της.
Συγχρόνως θέλουμε τις σκέψεις και τις απόψεις των παλιών και νέων μελών μας για την περαιτέρω πορεία της παράταξης, καθώς και για την ενδεχόμενη συμμετοχή της στις Δημοτικές Εκλογές.
Η εκδήλωση θα είναι ανοικτή για όλους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook