Στο Ενετικό Λιμάνι η έναρξη του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου και από τις 19.30

Για πρώτη φορά στη σύγχρονη ιστορία του, το επετειακό Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι θα ξεκινήσει από το Ενετικό Λιμάνι της πόλης.

Η κήρυξη επίσημης έναρξης του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού 2014 θα γίνει από τον Δήμαρχο Ρεθύμνης κ. Γιώργη Μαρινάκη.

Η τελετή έναρξης αναμένεται να είναι ιδιαίτερα συγκινητική αφού θα γίνει προβολή βίντεο με την ιστορία του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού, τιμώντας όλες τις στιγμές της εκατόχρονης πορείας του.

Επιπλέον, θα γίνει η παρουσίαση των στολών των ομάδων, η οποία θα δώσει την ευκαιρία σε όλους να απολαύσουν τις φετινές ενδυματολογικές προτάσεις, γεμάτες φαντασία και χρώμα, και να επιλέξουν με ποια στολή μπορούμε να συμμετάσχουμε στη μεγάλη παρέλαση.

Κορυφαία θα είναι η στιγμή της βραδιάς όπου όλοι μαζί θα σβήσουμε τα κεριά της επετειακής τούρτας των 100 χρόνων με ένα μοναδικό δρώμενο – έκπληξη!

Για την τελετή έναρξης έχουν σχεδιαστεί πολλές εκδηλώσεις και εκπλήξεις, ενώ η γιορτή θα κορυφωθεί με μια κεφάτη συναυλία από το συγκρότημα « 48 Ώρες ».

Τα μηνύματα αλληλεγγύης θα κυριαρχήσουν στην φετινή εκδήλωση, αφού το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι καλεί όλους τους φίλους του να στηρίξουν το Ιατρείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Ρεθύμνης, φέρνοντας μαζί τους φάρμακα, ή προσφέροντας οικονομική ενίσχυση.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook