Με μόνο ένα ζευγάρι ψηλές μπότες και καφέ αυτάκια κουνελιού, φωτογραφήθηκε η κόρη του γερόλυκου της ροκ Mick Jagger για το ανδρικό περιοδικό Playboy. Η Lizzy Jagger ποζάρει ολόγυμνη, κοιτώντας με λάγνο βλέμμα τον φακό. Το στήθος της κρύβουν μόνο τα μακριά καστανά μαλλιά της.

Η 27χρονη κοπέλα, που κοσμεί το εξώφυλλο του τεύχος Ιουνίου, γδύθηκε με… την έγκριση των γονιών της Mick Jagger και Jerry Hall. Μπορεί πριν έξι χρόνια ο θρυλικός τραγουδιστής να είχε πει «όχι» στην κόρη του για μια τέτοια φωτογράφηση, τώρα όμως τα πράγματα άλλαξαν. Μάλιστα, στο εξώφυλλο του περιοδικού, όχι μόνο χρησιμοποιούν το γνωστό τραγούδι των Rolling Stones «Satisfaction» για τον τίτλο, αλλά έχουν βάλει και το χαρακτηριστικό logo με τα κόκκινα χείλη και τη γλώσσα.

Μπορεί το διάσημο περιοδικό να μας έχει συνηθίσει σε εντελώς γυμνές φωτογραφίες, αυτή τη φορά όμως έκανε ένα «σκόντο», αφού επέτρεψε στη Lizzy να μην δείξει τα πιο απόκρυφα σημεία της. Το περιοδικό, στο οποίο είχε γίνει εξώφυλλο και η μητέρα της το 1985, θα κυκλοφορήσει την επόμενη Τρίτη.

\"\"

\"\"

protothema

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook