Συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες και άνθρωποι που τη γνώρισαν και τη λάτρεψαν για τη φωνή της αποχαιρέτισε σήμερα τη Τζένη Βάνου.

Το τελευταίο χειροκρότημα στη μεγάλη τραγουδίστρια ήταν ζεστό, γεμάτο συναισθήματα για μια σπουδαία γυναίκα και μια μεγάλη ερμηνεύτρια.

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

Η σπουδαία τραγουδίστρια έφυγε από τη ζωή την περασμένη Τρίτη σε ηλικία 75 χρόνων στο Ειδικό Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά, Μεταξά.

Η ασθένεια που την ταλαιπωρούσε εδώ και πολλά χρόνια ενώ το καλοκαίρι είχε κάνει επέμβαση αφαίρεσης όγκου στο λαιμό.

\"Η
Η Μαίρη Λίντα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ EUROKINISSI
\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

Από νωρίς το πρωί στο νεκροταφείο Νέας Σμύρνης συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου. Τραγουδιστές, συγγενείς, απλοί θαυμαστές. Ένας μάλιστα είχε πάει με τη φωτογραφία της στα χέρια.

Ο Κώστας Πρέκας, ο Ζάχος Χατζηφωτίου, η Άννα Φόνσου, ο Βασίλης Μιχαλολιάκος, ο Γιώργος Μαργαρίτης, η Πέγκυ Ζήνα, ο Γιώργος Βασιλείου, ο Γιώργος Κατσαρός ήταν ανάμεσα σε εκείνους που βρέθηκαν στο κοιμητήριο της Νέας Σμύρνης για να την αποχαιρετίσουν.

\"Η
Η οικογένειά της δέχεται συλλυπητήρια
\"Ο
Ο Ζάχος Χατζηφωτίου
\"Ο
Ο Κώστας Πρέκας
\"Ο
Ο Γιώργος Κατσαρός
\"Ένας
Ένας από τους θαυμαστές της

Ένα συγκλονιστικό μήνυμα έστειλε ο Τόλης Βοσκόπουλος: «Το αγόρι σου σε αποχαιρετά με μεγάλη θλίψη, κορίτσι μου» έγραφε το στεφάνι που έστειλε ο γνωστός τραγουδιστής, δίπλα στον οποίο η Τζένη Βάνου έκανε τα πρώτα της βήματα στη δισκογραφία.

\”Υπήρξε και θα μείνει μια από τις φωνές που βοήθησαν το ελληνικό τραγούδι. Ήταν μια καλή φίλη, μια καλή συνάδελφος από αυτές που δεν ξεχνιούνται\”, είπε ο συνθέτης, Γιώργος Κατσαρός, ενώ η Άννα Φόνσου αποκάλυψε πως είχαν περάσει τα Χριστούγεννα μαζί.

\"\"

\"Η
Η Άννα Φόνσου
\"Ο
Ο δήμαρχος Πειραιά, Βασίλης Μιχαλολιάκος
\"Νέλλη
Νέλλη Γκίνη – Γιώργος Μαργαρίτης
\"\"

\”Πέρασα από τα ωραιότερα Χριστούγεννα μαζί της. Μας είχε τραγουδίσει και είχε ξαναβρει τη φωνηή της. Κανείς δεν περίμενε πως θα ήταν τόσο σύντομο\”, είπε συγκινημένη η Άννα Φόνσου, ενώ η Πέγκυ Ζήνα πρόσθεσε πως: \”χάθηκε ένας άγγελος, ένας από τους καλύτερους ανθρώπους που είχαμε σε αυτό το χώρο\”.

Όταν ολοκληρώθηκε η νεκρώσιμος ακολουθία, ο κόσμος ξέσπασε σε χεροκροτήματα. Το τελευταίο χειροκρότημα στη φωνή που τους συγκίνησε και τους άγγιξε. Μια φωνή που δε σβήνει.

Όταν το φέρετρο έφτασε στο μνήμα, ο κόσμος σχημάτισε ουρές για να αφήσει ένα λουλούδι.

\"\"

\"\"

newsit.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook