Ένα μικρό αγόρι ρίσκαρε την ζωή του και έδειξε εκπληκτική γενναιότητα για να σώσει ένα αβοήθητο ελαφάκι από πνιγμό.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην επαρχία Noakhali του Μπαγκλαντές, όταν νεαρό ελαφάκι αποχωρίστηκε από την οικογένειά του όταν φούσκωσαν τα νερά ποταμού, κατά την διάρκεια καταρρακτώδους βροχής.

Το αγόρι που ονομάζεται Belal, βούτηξε στα ορμητικά νερά και μετά από λίγο έβγαλε το χέρι του από το νερό κρατώντας το αβοήθητο ζώο.

Όσοι βρέθηκαν στο σημείο άργησαν να επευφημούν όταν ο νεαρός έφτασε στην όχθη του ποταμού σώος, εκείνος αλλά και ο νέος του φίλος.

\"\"

 

Ένας από τους αυτόπτες μάρτυρες ήταν και ο φωτογράφος άγριας φύσης Hasibul Wahab, ο οποίος και κατέγραψε την διάσωση με την φωτογραφική μηχανή του.

\”Ήταν μια γενναία πράξη από ένα γενναίο αγόρι. Τα νερά είχαν φουσκώσει τόσο πολύ που φοβηθήκαμε ότι θα μπορούσε να πνιγεί. Ο φίλος μου ήταν έτοιμος να πέσει στο νερό για να σώσει το αγόρι, όμως εκείνος τα κατάφερε και τον συγχαρήκαμε όταν βγήκε. Υπήρχαν 5-7 άτομα εκείνη την στιγμή στο σημείο, αλλά το θέαμα ήταν εκπληκτικό\” είπε.

Κάθε χρόνο χάνονται πολλά ελάφια στην περιοχή λόγω των έντονων βροχοπτώσεων με τους ντόπιους να κάνουν ότι μπορούν για να τα προστατεύσουν. Πάντως το μικρό ελάφι είναι σώο και επέστρεψε στην οικογένειά του.

\"\"

Πηγή: www.dailymail.co.uk

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook